loader
Absolventul London Business School Teofil Muresan si E-INFRA se angajeaza sa sprijine programele de burse ale institutiei

Absolventul London Business School Teofil Muresan si E-INFRA se angajeaza sa sprijine programele de burse ale institutiei

Program generos de burse fondat pentru a sprijini candidatii romani inscrisi la LBS

Un membru important al comunitatii de absolventi a London Business School s-a angajat sa acorde un sprijin generos, pentru a consolida oferta globala de burse a institutiei, ca parte a unei campanii cuprinzatoare de strangere de fonduri pentru viitorul scolii. Anuntul a fost facut in cadrul London Business School World Alumni Celebration, organizata de LBS Romanian Alumni Club.

Teofil Muresan este Fondatorul, CEO-ul si Presedintele E-INFRA, un grup de cinci companii care furnizeaza expertiza in servicii integrate pentru proiecte de infrastructura in domeniul energetic, constructii civile, industriale si telecomunicatii.

Donatia E-INFRA va sprijini urmatoarea generatie de lideri globali de afaceri din Romania, cu accent pe dezvoltarea competentelor care vizeaza consolidarea practicilor de leadership si management, strategie si luare a deciziilor. Vor fi mai multe burse acordate anual, pentru candidatii romani inscrisi la sase dintre programele de licenta de la London Business School.

Vorbind despre timpul petrecut la LBS si despre importanta sprijinirii viitoarelor generatii de lideri de afaceri, Teofil Muresan a spus: „Cand am finalizat programul LBS Sloan in 2012, am putut sa vad lumea afacerilor altfel, ceea ce a avut un impact pozitiv asupra succesului afacerii mele si, in cele din urma, a schimbat si traiectoria carierei mele antreprenoriale. Si fiul meu a absolvit programul de Master in Management la LBS, asa ca impactul asupra familiei noastre a fost semnificativ. Sper ca aceasta donatie va oferi o oportunitate pentru tinerii romani, muncitori si motivati de a-si urma visele printr-o educatie mai buna, la o scoala minunata. Si, de asemenea, sper ca isi vor aduce cunostintele nou dobandite si conexiunile globale inapoi in Romania, pentru a avea un impact de lunga durata asupra tarii si a-i modela viitorul”.

Profesorul Florin Vasvari, Director Academic la Institutul de Antreprenoriat si Capital Privat de la London Business School, a declarat: „Suntem extrem de recunoscatori lui Teofil Muresan pentru sprijinul extraordinar si angajamentul neclintit fata de scoala noastra. Este un cadou minunat pentru tara. Donatia generoasa va deschide noi oportunitati pentru studentii romani talentati de la London Business School care isi propun sa se dezvolte personal si profesional si sa devina urmatoarea generatie de lideri de afaceri romani. Sper ca initiativa lui Teofil sa inspire si alti lideri de afaceri de succes din tara sa investeasca in educatie."

Decanul London Business School, François Ortalo-Magne, afirma: „Donatia a fost o inspiratie pentru toti absolventii si prietenii scolii, pe masura ce avansam cu noua campanie de strangere de fonduri - Forever Forward”.

Despre London Business School

Cu o prezenta in Londra si Dubai, scoala este bine pozitionata pentru a facilita studentilor din mai mult de 130 de tari invatarea instrumentelor necesare pentru a functiona in mediul de afaceri actual. Scoala are peste 47.000 de absolventi, din peste 150 de tari si ofera o multime de cunostinte, experienta de afaceri si oportunitati de conexiuni la nivel mondial.

Despre campania Forever Forward a London Business School

Pentru a sprijini progresul scolii, avem nevoie de minti inteligente si deschise, cercetari si experiente de invatare inovatoare care sa contribuie la generarea mai multor idei si de spatii pentru ca aceste minti sa se conecteze.

De aceea, a fost lansata o campanie ambitioasa, Forever Forward, care isi propune sa stranga 200 de milioane de lire sterline. Campania va contribui la crearea unui impact puternic asupra afacerilor si asupra lumii, prin intermediul a patru domenii cheie de finantare: burse, cercetare, mediu de invatare si inovare.

Forever Forward se axeaza pe prima campanie de strangere de fonduri a scolii, care a fost lansata in septembrie 2013, din dorinta de a strange 100 de milioane de lire sterline. Peste 125 de milioane de lire sterline au fost, in cele din urma, stranse de catre absolventii, prietenii si partenerii corporativi ai scolii din intreaga lume. Campania a ajutat la dezvoltarea Primariei din Old Marylebone din Londra, atragerea facultatilor de clasa mondiala, dublarea ofertei de burse a scolii si dezvoltarea unui fond nerestrictionat in sprijinul prioritatilor strategice ale scolii.

Despre E-INFRA

Cu o istorie de peste 25 de ani, E-INFRA este un grup de 5 companii romanesti, active in domeniul energiei, constructiilor civile si industriale si infrastructurii de telecomunicatii. Holdingul E-INFRA cuprinde: Electrogrup, contractor EPC in infrastructura critica pentru proiecte de energie/regenerabile, constructii si telecom; Nova Power & Gas, productie de energie verde, furnizare de energie electrica si gaze naturale, distributie de gaze naturale; Netcity Telecom, companie care dezvolta si opereaza infrastructura metropolitana de fibra optica din Bucuresti; Direct One, operatorul celei mai mari retele nationale neutre de fibra optica pe distante lungi, si WESEE, care ofera servicii complete de instalare si intretinere pentru parcuri eoliene. Grupul E-INFRA, cu aproximativ 800 de angajati, are misiunea de a sprijini calitatea vietii oamenilor, printr-o infrastructura moderna.

www.e-infra.ro

Autori