loader
CFR Calatori pune gratuit la dispozitie pasagerilor, din trenurile IC, Wi-Fi la viteza 4G furnizat de Orange Business Services

CFR Calatori pune gratuit la dispozitie pasagerilor, din trenurile IC, Wi-Fi la viteza 4G furnizat de Orange Business Services

Astfel, CFR Calatori a dotat cu servicii de Wi-Fi mobil 33 de vagoane care deservesc trenurile de rang Intercity

Bucurati-va de acces gratuit la internet la bordul trenurilor Intercity (IC) operate de CFR Calatori. Tehnologia evolueaza si odata cu ea creste nevoia oamenilor de a fi conectati rapid si simplu la internet cand sunt in miscare. CFR Calatori pune nevoile de calatorie ale pasagerilor pe primul plan si, pentru a tine pasul cu solicitarile lor, impreuna cu Orange Business Services, furnizeaza Wi-Fi la viteza 4G in toate trenurile Intercity, in cadrul unui proiect pilot.

Astfel, CFR Calatori a dotat cu servicii de Wi-Fi mobil 33 de vagoane care deservesc trenurile de rang Intercity. Indiferent de reteaua de telefonie mobila utilizata, pasagerii au acces gratuit si nelimitat la internet pe toata durata calatoriei.

Cum poate fi accesat WiFi-ul gratuit de la bord-ul trenului CFR Calatori?

  • Dupa urcarea in tren, se deschid setarile Wi-Fi pe dispozitivul mobil.
  • La pornirea Wi-Fi-ului de pe dispozitivul mobil, in lista de retele disponibile va aparea „Wi-Fi CFR”.
  • Se va selecta „Wi-Fi CFR” pentru conectarea la retea.
  • Se va introduce parola afisata la bordul trenului si conectarea este finalizata.

Pentru ca toti pasagerii CFR Calatori sa fie in siguranta online, solutia Business Wi-Fi Mobile furnizata de catre Orange Business Services are inclusa si optiunea de securitate, care asigura blocarea traficului periculos, de tip malware, si a aplicatiilor care genereaza un trafic intens de date si pot afecta experienta altor calatori.

In acelasi timp, Business Wi-Fi Mobile vine cu optiuni utile si pentru echipele CFR Calatori, care pot vizualiza in timp real trenurile pe traseu si pot avea acces la statistici privind gradul de utilizare a serviciului Wi-Fi. Implementarea solutiei de catre Orange Business Services a fost facuta alaturi de Arobs Transilvania Software, partener pentru Wi-Fi Mobil si Smart Tracking.

Despre CFR Calatori

Societatea Nationala de Transport Feroviar de Calatori “CFR Calatori” S.A. este operatorul national feroviar a carui principala activitate este transportul public de calatori pe calea ferata. CFR Calatori contribuie la libera circulatie a persoanelor in interiorul si in afara tarii, in conditii de siguranta si confort fiind un mijloc de transport sustenabil si prietenos cu mediul. Politica pe care managementul companiei o promoveaza este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament fata de societate in sensul garantarii accesibilitatii pentru toate categoriile de cetateni.

Despre Orange Business Services

Orange Business Services, divizia de B2B a Grupului Orange, este partenerul de transformare digitala pentru companii din intreaga lume. Operator de retele si integrator de servicii digitale, Orange Business Services utilizeaza expertiza in domeniile IoT, Cloud, Data si AI, dezvoltarea de aplicatii si securitatea informatica. In Romania, Orange Business Services este reprezentata de catre divizia de business a Orange Romania si Orange Romania Communications si permite companiilor mari, IMM-urilor si autoritatilor publice sa isi transforme organizatiile prin utilizarea tehnologiei si a informatiilor digitale.

Autori

foto
ORANGE BUSINESS SERVICES SRL