loader
Solutii sigure in perioade de criza: internship, externalizare si leasing de personal

Solutii sigure in perioade de criza: internship, externalizare si leasing de personal

Romania pastreaza aceleasi tendinte inregistrate la nivel international, precum globalizarea, schimbarile demografice si structurale, alaturi de caracteristici economice complexe si impredictibile, generand un mediu nou si volatil.

 

Companiile si angajatii acestora isi folosesc toate eforturile in dorinta de a face fata problemelor create de mediul de afaceri si de a compensa efecte precum nivelul somajului si permanenta diferenta intre competentele disponibile pe piata si cele cerute de companii.

 

De aceea, companiile trebuie sa depuna un efort suplimentar pentru a gasi resurse de creativitate ce le-ar ajuta sa raspunda cerintelor de afaceri si sa rezolve problemele cu care se confrunta: reduceri de bugete, fluctuatii ale volumelor de activitate, retentia si atragerea de talente.

 

Internshipul, externalizarea si leasingul de personal sunt cateva dintre solutiile indentificate ca solutie la contextul actual. Aflati mai multe despre cum functioneaza aplicarea acestor solutii si care sunt beneficiile directe si indirecte atat asupra companiilor cat si asupra angajatilor, in articolul complet in limba engleza.

 

Regasiti varianta completa a studiului aici:

Autori

foto
APT RESOURCES & SERVICES SRL