loader
Pozitia chatbot-urilor in contextul economic si influenta lor in viitorul apropiat

Pozitia chatbot-urilor in contextul economic si influenta lor in viitorul apropiat

Interviu cu Dragos Metea, CEO, Druid SA

Q: Mai intai de toate, de ce chatbots? Cum actioneaza ca un asistent inteligent?

Dragos Metea: Sunt raspunsuri multiple aici. In primul rand, pentru ca traim in vremuri cand vedem noi norme de consum. Chat-ul online a devenit canalul de comunicare preferat de catre generatia Millennials pentru contactarea din domeniul business. Studiile au aratat ca generatia Y este prima generatie care prefera comunicarea online tip chat si social media fata de contactarea telefonica, ca mijloc de comunicare de business. Am experimentat acest lucru eu insumi in timp ce vorbesc cu fiica mea adolescenta.

In al doilea rand, aceasta realitate a fost determinata de nevoia de auto-service in diferite domenii de activitate. Fie pe plan intern, in cadrul companiei dumneavoastra, sau pur si simplu de la planificarea vacantei tale, pentru a intelege rapid dinamica de vanzari sau pista curenta pe care echipa ta o urmareste. in mod similar, am vazut cu totii servicii de calitate scazuta sau apeluri in asteptare indelungate cand rezervam anumite servicii (medicale, servicii de calatorie etc.)

Cred ca toti vrem sa avem un asistent responsabil de activitatile repetitive necesare sau sa ne ajute sa gasim informatii intr-un mod simplu si rapid. De asemenea, ne-am dori ca un astfel de asistent sa invete facand sarcina pe care le-am cerut-o sa o faca. In concordanta cu acest lucru, Druid este inteligent, deoarece are peste 200 de abilitati din prima zi, se poate conecta cu cat mai multe sisteme detinute in organizatia dvs. si, datorita competentelor sale analitice, poate invata sa identifice care sunt cele mai des folosite abilitati, care abilitati nu reusesc si ce raspunsuri sau abilitati ii lipsesc. Toata aceasta informatie este capturata de antrenorul bot, care va antrena apoi robotul pentru a umple orice lipsuri.

 

Puteti citi interviul integral, in limba engleza, aici.

 

Autori

foto
DRUID SA