loader
Conducand prin exemplu, experiente si adaugand valoare altora

Conducand prin exemplu, experiente si adaugand valoare altora

Interviu cu Alexandru Chiru, Country Manager, Romania & Hungary, HL Display

Q: In opinia dvs., in calitate de roman, care este rolul CEO-ului in conducerea transformarii si care sunt motoarele schimbarii in industria de retail?

Alexandru Chiru: In calitate de CEO (fie din Romania, fie din alta tara), rolul principal este de a dezvolta membrii echipei dvs. si, daca acest lucru se intampla, afacerea pe care o sustineti va creste. Acesta este cel mai important factor in leadership.

Pentru a aduce valoare oamenilor si prin intermediul acestora, afacerii dvs. si clientilor dvs.

In calitate de director comercial / CEO al companiei, conducerea unei transformari (o schimbare, un comportament) in cadrul echipei si a afacerii dvs. este cheia schimbarii, a cresterii si a dezvoltarii, astfel incat unul dintre motoarele schimbarii in industria noastra este sa adaugati valoare clientilor, consumatorilor, partenerilor si furnizorilor. Un alt factor al schimbarii, in opinia mea, este invatarea constanta.

Industria noastra se schimba de la an la an, simtim acest lucru direct din domeniu. In concluzie, transformarea este in curs de desfasurare, provenind din noile comportamente, asteptari noi si rezultate noi obtinute.

 

Puteti citi interviul integral, in limba engleza, aici.

 

Autori

foto
HL DISPLAY SRL