loader
Noua normalitate

Noua normalitate

Desi exista destui directori de resurse umane care considera ca acest an va fi la fel de dificil ca si 2012, cu putine proiecte in zona de resurse umane (din cauza constrangerilor de buget), noi consideram ca 2013 este un an cu perspective de imbunatatire, pe un trend ascendent inca de acum.

Exista semne de incurajare in diverse industrii care au avut de suferit anterior, precum unele segmente  financiare: M&A, restructurarea datoriilor si colectare, consultant legislativa, retail – inca pe un trend ascendent in Romania si cu o tendinta de stabilizare a scaderii in Europa – agricultura, inginerie si consultanta industriala, companii farmaceutice producatoare de medicamente generice sau alte segmente.

De asemenea, de notat este nevoia in crestere de talente autentice, oameni devotati, muncitori si stabili, loiali cu addevarat si responsabili. Nevoia de calitate si concentrare a devenit un mod de viata in general in anumite segmente sociale. Acest lucru deschide oportunitati de afaceri reale pentru companii puternice insufletite de entuziasm creative si praspat. Aceasta este “noua normalitate”, asa cum a fost afirmat si de Tony Goodwin, presedintele Antal. Supravietuitorii si castigatorii vor fi aceia care vor simti aceasta normalitate si vor profita de ea. Mai mult decat atat, exista semne considerabil mai bune pentru 2014.

 

Regasiti opinia completa in limba engleza aici: