loader

De ce este dezvoltarea persoanala esentiala pentru culturile corporatiste de succes

Una dintre cele mai dificile sarcini in cadrul unei afaceri ar putea fi chiar gestionarea interactiuniilor umane. Asadar, resursele umane, ca si managementul, sunt componente de baza intr-o companie si aceste activitati ar trebui sa fie conduse de experti alesi cu grija.

Totusi, experienta mea profesionala mi-a aratat faptul ca managerii si specialistii in resurse umane din 75% dintre companiile medii si mari din Bucuresti cu care am colaborat au ignorant importanta dezvoltarii personale pentru anagajati.


Cu toate acestea, obtinerea performantei si a scuccesului pe termen lung este o prioritate pentru companiile din toata lumea si este crucial pentru manageri sa constientizeze lucrurile pe care le pot face astfel incat sa reuseasca sa creasca eficienta angajatilor. Pentru implinirea acestui scop, prima conditie care ar trebui sa fie indeplinita este aceea ca oamenii sa fie motivati. Bineinteles ca acest lucru implica un spectru larg de aspecte, dar vom lua in considerare doar factorii motivatori intrinseci, si nu cei financiari, cum ar fi bonusurile sau maririle salariale.

 

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.

Autori

foto
CREATIVE & BRIGHT SRL