loader

Maximizarea vanzarilor prin inovatie, optimizarea eficientei si increderii

Produsele comercializate in mod corespunzator cresc sansele unei achizitii impulsive.

1. Puteti sa ne faceti o scurta prezentare a companiei HL Display din Romania si ce va diferentiaza ca si companie pe o piata locala, dar si internationala?


HL Display este partenerul global pentru branduri si comercianti, oferind produse si solutii de comunicare si mercantizare in magazine. Munca noastra se bazeaza pe o experienta de 61 de ani, pe expertiza si cunoasterea pietelor.
 

Aceasta este misiunea noastra, simpla, dar puternica – oferim ceea ce este esential pentru cresterea afacerii.

 

Ce ne face unici pe piata? O zi lucratoare tipica pentru noi incepe in colturi indepartate din Asia si se termina in Europa de Vest. Avand radacini scandinave, am crescut de-a lungul anillor, devenind un lider global in mercantizarea si comunicarea in magazine, operand la nivel international pe 44 de piete.

 

Nu am facut niciodata compromisuri in ceea ce priveste calitatea si standardele inalte. Ca lider international avem valori ce sunt orientate catre client. Stim ca suntem esentiali pentru succesul clientilor nostri; suntem increzatori si le insipram si lor aceasta incredere. Toate aceste lucruri fac din compania noastra o companie unica.

 

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.

Autori

foto
HL DISPLAY SRL