loader
Webcast CIO Talks – Powered by CIO Council “Digital Leadership. Building Frameworks for Digital Success”

Webcast CIO Talks – Powered by CIO Council “Digital Leadership. Building Frameworks for Digital Success”

Noua editie din seria de evenimente online - “Digital Leadership. Building Frameworks for Digital Success”, Miercuri, 19 mai 2021, intre orele 15.00-17.30

CIO Council si Revista CARIERE organizeaza miercuri, 19 mai, intre orele 15.00-17.30, o noua editie din seria de evenimente online CIO TALKS – Powered by CIO Council cu tema Digital Leadership. Building Frameworks for Digital Success.

CIO Council propune o discutie deschisa despre cum pot creste organizatiile eficienta operationala folosind tendintele actuale din tehnologie, precum Inteligenta Artificiala, Advanced Analytics, Big Data, IoT si multe altele, care au devenit deja o prezenta constanta in viata cotidiana a tuturor.

Moderatorul evenimentului este, ca de obicei, YUGO NEUMORNI – Presedinte CIO Council Romania, CIO Cargus.

De la chatboti si asistenti digitali la agricultura sau sanatate inteligenta, viata intregii umanitati devine din ce in ce mai dependenta de tehnologie. Inteligenta artificiala, Big Data si IoT, alaturi de 5G si migratia continua cate cloud, constituie fundamentele pentru Noua Societate Digitala. Volumul mare de date detinut de companii furnizeaza analize si statistici cu valoare de prognoza, ce contribuie in final la optimizarea deciziilor operationale. Datele - cea mai apreciata resursa din lume in acest moment - trebuie procesate cu ajutorul Advanced Analytics si Big Data ca sa devina cu adevarat valoroase, in conditiile in care totul devine inteligent si fiecare om produce date in fiecare secunda.

In acest context, utilizatorii finali si asteptarile clientilor se orienteaza din ce in ce mai mult spre lumea digitala, si in aceasta editie ne propunem sa aflam cum sa devenim tot mai inteligenti si sa intelegem cat mai bine atat nevoile, cat si comportamentul clientilor.

Invitatul international al acestei editii si autorul cartii 'Life of AI' (​Amazon 2018) – PAUL BROOK, Dell Technologies Data Centric Workloads Specialist Pre-Sales SAP, Oracle and SQL EMEA Pre-Sales Director – va sustine prezentarea ”Data Driven: What in the name of Freddie Mercury does that mean?”. Sub titlul ”Closing the loop: bringing insights back to the consumers”, ADRIAN BLIDARUS, CEO Softelligence, va transmite mesajul ca este momentul potrivit ca datele si informatiile sa fie transformate in baze solide pentru predictii si pentru decizii de business. Invitatul DORIAN HODOROGEA, Customer Engineer for Smart Analytics, Google CEE, va prezenta un scurt indrumar despre cum sa folosim Inteligenta Artficiala in asa fel incat sa genereze valoare businessului in prezentarea”The Journey into an AI-first World”.

Invitatii in panel ai moderatorului YUGO NEUMORNI – Presedinte CIO Council Romania, CIO Cargus, vor aduce in discutie studii de caz reale si cazuri de utilizare pentru Artificial Intelligence si Advanced Analytics in business, care au beneficii clare si provocari atat pentru CIO, cat si pentru celelalte functii din business. Participantii la eveniment vor afla raspunsul la intrebari precum:

  • Ce este Inteligenta Artificiala si care sunt domeniile majore in care aduce beneficii? Cum poate fi implementata IA in interiorul unei companii si care sunt beneficiile majore ale acestei tehnologii in cadrul companiilor? Unde este aplicabila IA cu rezultate imediate?
  • Cum pot companiile si CIO sa dezvolte competente interne legate de Inteligenta Artificiala? Toti dezvoltatorii pot deveni dezvoltatori de IA?
  • Este adevarat sau fals faptul ca oamenii vor fi inlocuiti si se vor pierde locuri de munca daca Inteligenta Artificiala si invatarea cu ajutorul masinilor vor fi dezvoltate astfel incat sa imbunatateasca procesele de business.? Cum pot oamenii sa aiba castig de cauza in fata IA?
  • Cum pot fi folosite volumele mari de date generate zilnic si cum pot beneficia companiile de acest lucru?
  • Care sunt principalele platformepentru Advanced Analytics? Care este cea mai buna strategie pe care o putem aplica pentru a dezvolta un sistem de analize si statistici in cadrul companiilor?
  • Artificial Intelligence si Analytics sunt tendinte asemanatoare? Si in ce fel? Unde se situeaza cloud computing in ecuatia AI / Analytics?

Prezentarea invitatului PAUL BROOK, Dell Technologies Data Centric Workloads Specialist Pre-Sales SAP, Oracle and SQL EMEA Pre-Sales Director – va fi sustinuta in limba engleza.
Toate celelalte discutii se vor desfasura in limba romana.

Participarea este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii pe pagina evenimentului - unde se gasesc toate detaliile privind temele de discutie si vorbitorii editiei.

Adresa de contact pentru informatii organizatorice este evenimente@cariereonline.ro.

Parteneri Media: Revista HR Manager, ISACA, ANIS, Biz, DoingBusiness, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Portal HR, Conaf, Market Watch, Financial Intelligence, Leading Network, Hipo, Repatriot, Softlead, Spotmedia.

Autori