loader
Tuborg da premii fara precedent in cadrul celei mai mari promotii a verii 2022

Tuborg da premii fara precedent in cadrul celei mai mari promotii a verii 2022

Tuborg Romania a decis sa fie aproape de consumatori prin intermediul celei mai mari campanii promotionale de pana acum pentru brandul Tuborg

Dupa 2 ani dificili, marcati de pandemia globala si de consecintele conflictului armat din Ucraina, este nevoie din ce in ce mai mult ca brandurile si companiile sa vina catre consumatori cu cat mai multa valoare adaugata. In acest context economic marcat de imprevizibil, Tuborg Romania a decis sa fie aproape de consumatori prin intermediul celei mai mari campanii promotionale de pana acum pentru brandul Tuborg. Campania nationala Tuborg da premii vine cu cele mai valoroase premii din segmentul berii in acest sezon: 2 apartamente in Bucuresti, 3 masini Mercedes Benz A-Class, 12 drone, 12 ceasuri smart si 60.000 pachete a cate 4 doze de bere Tuborg, totalul premiilor depasind valoarea de 2 milioane de lei!

Un apartament si 2 masini si-au gasit deja castigatorii in Targu Jiu, Bucuresti si Timisoara. Cei care doresc sa participe la campania promotionala a verii trebuie sa cumpere un produs marca Tuborg pana pe 30 septembrie si sa inscrie codul de sub cheita/capac pe www.tuborg.ro sau prin SMS la 1878.

In plus, vara 2022 a inceput pentru Tuborg Romania cu lansarea unui produs inovator in portofoliul de beri, Carlsberg LUMA - o bere blonda fabricata printr-o metoda inovatoare, Dry-Hopping, care presupune adaugarea hameiurilor in berea proaspata, prin infuzare la rece, dupa fermentare, pentru a obtine aroma perfecta –, dar si cu campanii atractive adresate consumatorilor, care vizeaza toate marcile din portofoliu. De asemenea, Skol continua campania lansata in 2021 cu noi executii sub sloganul Racoreste Barbatul, avandu-i ca ambasadori de brand pe Mihai Bobonete si Mihai Rait.

In spatele tuturor acestor noutati stau luni intregi de cercetare si planificare, pregatire si productie, comunicare si distributie, pentru a obtine rezultatele dorite. De la inceputul acestui an, in toate aceste eforturi s-a implicat si Mihaela Hristea, aflata la conducerea departamentului de marketing in rolul de Vicepresedinte Marketing. Din aceasta pozitie, ea coordoneaza echipa de marketing si gestioneaza imaginea marcilor de bere, cidru si bauturi racoritoare din portofoliu, branduri stabile si recunoscute la nivel local si global, apreciate si preferate de consumatorii romani.

Marcile puternice creeaza legaturi solide cu consumatorii si isi pastreaza relevanta de-a lungul timpului. La Tuborg Romania, am ocazia sa lucrez atat cu marci iubite si apreciate in intreaga lume, dar si cu marci locale autentice, aflate in topul preferintelor romanilor. Atat inovatia, cat si campaniile promotionale fac parte din strategia care ne ajuta sa ne apropiem de consumatorii nostri si sa-i cunoastem mai bine, contribuind  intr-o masura semnificativa la fidelizarea lor. Ultimii doi ani au venit cu mai multe provocari, dar stiu ca orice s-ar intampla si oricate schimbari vor aparea, cu o echipa de profesionisti pasionati acestea pot fi transformate in oportunitati. La Tuborg Romania am gasit o echipa unita, pasionata si performanta, un portofoliu de branduri puternice si parteneri de nadejde si priceputi. Cred ca impreuna putem duce business-ul la un nou nivel”, a declarat Mihaela Hristea, Vicepresedinte Marketing Tuborg Romania.

                                        

Tuborg Romania isi intareste angajamentul fata de oameni prin solutii adaptate contextului economic si nevoilor consumatorilor.

Despre Tuborg Romania (URBB)

Tuborg Romania este unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata locala si singurul berar din Bucuresti dezvoltat printr-o investitie greenfield. Tuborg Romania are un portofoliu format din marci premium si superpremium, internationale si romanesti, care include si o selectie variata de beri speciale. In prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg 0.0%, Tuborg Classic, Carlsberg, Calsberg LUMA, Carlsberg 0.0%, Holsten, SKOL Original, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner,  Grimbergen, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur, Somersby, precum si Granini pe piata bauturilor racoritoare.

Autori

foto
TUBORG ROMANIA (URBB)