loader
HONOR va sustine in premiera o prezentare speciala la IFA 2022, la Berlin

HONOR va sustine in premiera o prezentare speciala la IFA 2022, la Berlin

Prezentarea va putea fi urmarita in direct prin livestreaming

Brandul de tehnologie HONOR va sustine, in cadrul IFA 2022, o prezentare speciala pe scena conventiei – sub deviza Embracing the Connected Future. Prezentarea va avea loc vineri, pe 2 septembrie, incepand cu 18.00, ora Romaniei, si va fi transmisa inclusiv online, prin livestreaming, direct din Berlin, Germania.

Pagina evenimentului HONOR care se va desfasura la IFA este disponibila pe site-ul HONOR aici – si va include un link de livestream, ce va fi activat cand incepe evenimentul.

HONOR va gazdui de asemenea, livestream-ul si pe platformele de social media, ceea ce va face informatia mai accesibila pentru anumite categorii de public.

Speram ca ne veti putea urmari online – si ca va veti informa cititorii cu privire la primul keynote sustinut de HONOR la IFA 2022.

IFA este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa si are loc anul acesta in perioada 2-6 septembrie.

Despre HONOR

Infiintata in 2013, compania HONOR este lider global in furnizarea de dispozitive inteligente. Ne angajam sa devenim un brand de tehnologie emblematic la nivel mondial si sa oferim o viata inteligenta in toate scenariile si pe toate canalele, pentru toti oamenii. Punand accentul strategic pe inovatie, calitate si servicii, HONOR se dedica dezvoltarii tehnologiei care da putere oamenilor din intreaga lume sa se autodepaseasca prin capacitatile sale de cercetare si dezvoltare, precum si prin tehnologia de perspectiva, creand o noua lume inteligenta pentru toti, cu portofoliul sau de produse inovatoare.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati HONOR pe www.hihonor.com.

https://www.instagram.com/honor_romania/ 

https://www.facebook.com/HonorRomania