loader
Schneider Electric lanseaza Easy Harmony ET6, o noua gama de panouri tactile

Schneider Electric lanseaza Easy Harmony ET6, o noua gama de panouri tactile

Ca orice produs din gama Easy Series, panourile tactile esentiale Easy Harmony ET6 sunt produse entry-level, perfect adaptate pentru a satisface cerintele specifice ale clientilor

Schneider Electric, liderul in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, anunta lansarea gamei Easy Harmony ET6, panourile tactile cu afisaj imbunatatit, raspuns tactil rapid si functia Ethernet incorporata. Aceasta noua gama permite producatorilor de masini industriale sa optimizeze designul pe interfata HMI.

Ca orice produs din gama Easy Series, panourile tactile esentiale Easy Harmony ET6 sunt produse entry-level, perfect adaptate pentru a satisface cerintele specifice ale clientilor.

Beneficiile acestei noi game sunt urmatoarele:

• Sunt potrivite pentru majoritatea aplicatiilor HMI, de la masini independente la monitorizarea liniei de productie;

• Raspund nevoilor in materie de sustenabilitate in medii dificile, prin acoperirea PCBA;

• Sunt rentabile prin concentrarea pe functiile HMI esentiale, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Panourile tactile Easy Harmony ET6 sunt configurate folosind software-ul Vijeo Designer Basic in Windows 7, Windows 8.1 si Windows 10 (32 de biti si 64 de biti). Acest software de configurare simplificat are o interfata de utilizator intuitiva cu multe ferestre configurabile, permitand dezvoltarea rapida si usoara a proiectelor.

Echipamentele sunt disponibile in 4 dimensiuni diferite ale ecranului 7" / 10" / 12" / 15" si ofera un afisaj imbunatatit, de inalta rezolutie, 16 milioane de culori si porturi de comunicatii Ethernet, RTC, USB.

Ne dorim intotdeauna sa oferim produse care raspund eficient nevoilor clientilor, prin calitatea caracteristicilor si performanta, iar gama Easy Harmony ET6 este conceputa special respectand criterii importante legate de sustenabilitate si usurinta in utilizare. In plus, aceasta noua gama permite producatorilor de masini industriale sa se adapteze rapid in functie de complexitatea proiectelor si sa optimizeze designul pe interfata HMI, a spus Lucian Enaru, Country General Manager  la Schneider Electric.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

https://www.se.com/ro/ro/ 

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL