loader
Secom® isi extinde portofoliul cu o noua categorie de produse, aducand in Romania brandul premium de ceaiuri  TEALIA®

Secom® isi extinde portofoliul cu o noua categorie de produse, aducand in Romania brandul premium de ceaiuri TEALIA®

Secom®, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, isi completeaza portofoliul de suplimente alimentare si cosmetice naturale cu o noua categorie de produse: ceaiuri premium cu ingrediente superioare, din gama TEALIA®.

Secom® comercializeaza de luna aceasta, in exclusivitate pe piata locala, 17 sortimente de ceai TEALIA®: 2 varietati de ceai negru, 5 sortimente de ceai verde, 8 tipuri de ceaiuri din plante si 2 ceaiuri desert, pentru a raspunde nevoilor si gusturilor diverse ale consumatorilor de ceai din Romania. Produsele TEALIA® vor fi disponibile pentru inceput in magazinele Secom®, pe www.secom.ro, in farmacii si magazine cu profil naturist partenere.

TEALIA® este un brand reprezentativ pentru industria ceaiului din Sri Lanka. Produsele se remarca prin calitatea superioara, influentata atat de ingredientele utilizate, culturile de ceai Pure Ceylon provenind din zone agroclimatice restranse si controlate din Sri Lanka, cat si de procesul de productie traditional care conserva proprietatile frunzelor de ceai, oferind o experienta autentica de consum si o aroma mai bogata.

Ceaiul din zona Ceylon (Sri Lanka) se bucura de o reputatie deosebita, fiind considerat „cel mai curat ceai”, intrucat nu contine pesticide si nici substante chimice care pot afecta mediul si stratul de ozon.

De altfel, ceaiurile din gama TEALIA® sunt certificate de Rainforest Alliance, UTZ si „Ozone Friendly”, certificari ce confirma  respectarea celor mai inalte standarde de mediu. Totodata, ceaiul verde si negru TEALIA® beneficiaza de distinctia „Ceylon Tea – Symbol of Quality”, acordata de institutia guvernamentala Sri Lanka Tea Board. Preocuparea pentru protejarea mediului inconjurator se reflecta si in ambalajele biodegradabile ale produselor TEALIA® care respecta biodiversitatea, astfel contribuind la sustenabilitatea industriei de ceai din intreaga lume.

Diversificarea portofoliului Secom® cu o noua categorie de produse din aria health & wellness este o decizie strategica ce sustine credo-ul nostru de a imbunatati calitatea vietii oamenilor. Ceaiurile premium TEALIA®, cu ingrediente superioare si beneficii pentru sanatate, se integreaza perfect in portofoliul Secom® de produse naturale care astfel poate raspunde nevoilor variate de consum ale romanilor si poate sustine un stil de viata sanatos” a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom®.

In prezent, portofoliul Secom® include peste 400 de produse naturale premium, cu ingrediente de inalta calitate, din 3 categorii: suplimente alimentare, ceaiuri  si produse cosmetice naturale de ultima generatie.

 

Autori

foto
SECOM SA