loader
Schneider Electric recunoscut ca Vendor Champion in Canalys Channel Leadership Matrix EMEA, pentru al treilea an consecutiv

Schneider Electric recunoscut ca Vendor Champion in Canalys Channel Leadership Matrix EMEA, pentru al treilea an consecutiv

Schneider Electric™, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei a fost desemnata pentru al treilea an consecutiv drept „Vendor Champion” in Canalys Channel Leadership Matrix

• APC™ a fost numit Vendor Champion in raportul anual Canalys pentru categoria channel management leadership in EMEA

• Statutul de „campion” recunoaste furnizorii care ating cele mai inalte niveluri de excelenta in channel management si aduc imbunatatiri an de an

• Statut de lider acordat pentru gestionarea puternica a canalelor de distributie, suport tehnic expert si implicare sustinuta

Schneider Electric™, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei a fost desemnata pentru al treilea an consecutiv drept „Vendor Champion” in Canalys Channel Leadership Matrix. Firma de cercetare Canalys a recunoscut APC drept EMEA Channel Leadership Champion pentru nivelurile sale complexe de management al conturilor, angajamentul fata de modelele de busi-ness conduse de parteneri si pentru calitatea asistentei tehnice. Statutul de „campion” este evidentiat de Canalys drept o realizare impresionanta, reflectand cele mai inalte niveluri de excelenta in channel management si demonstrand imbunatatiri de la an la an.

Pe parcursul anului 2021, Schneider Electric a dezvoltat noi oferte de servicii, continuand in acelasi timp sa isi adapteze programele pentru parteneri, caile de activare si beneficiile pentru parteneri. In plus, compania a crescut volumul de afaceri indirecte prin partenerii sai cu 4%, recrutand si imbuna-tatind in acelasi timp sustinerea partenerilor din toate zonele cheie, inclusiv din Iberia si Europa Cen-trala si de Est (CEE).

In aprilie 2021, Schneider Electric si-a lansat propriul Edge Software & Digital Services Program - o suita completa de beneficii, instrumente de asistenta si certificari care le permite furnizorilor de solutii IT sa se specializeze in Managed Power Services. Formulat ca raspuns la cresterea edge computing, acest nou program permite furnizorilor de solutii IT sa stabileasca fluxuri de venituri recurente, oferind monitorizarea si gestionarea de la distanta a infrastructurii fizice in retelele clientilor lor, utilizand EcoS-truxure™ IT Software & Digital de la Schneider Electric Services.

Ca raspuns la cererea tot mai mari de modele de afaceri bazate pe servicii, Schneider Electric a adop-tat, de asemenea, o abordare channel-first pentru prima sa oferta „as-a-service”, in parteneriat cu dis-tribuitori IT din Marea Britanie, Olanda, Germania si Austria pentru a oferi sprijin in furnizarea unei oferte de servicii gestionate pe piata pentru partenerii IT. Disponibil prin ALSO, Ingram Micro si TechData, Managed Power as a Service combina sursele de alimentare neintreruptibila (UPS) APC™ Smart-UPS de la Schneider Electric cu serviciile premiate de monitorizare si expediere si software-ul EcoStruxure, pentru a ajuta partenerii sa-si creeze oferta proprie „as a Service”, cu optiuni de finantare flexibile de la distribuitorii IT participanti.

Canalys Channel Leadership Matrix EMEA 2021 evalueaza performanta furnizorilor in 12 domenii cheie, creand un punct de referinta pentru organizatiile din regiune. Raspunsurile sunt grupate in trei subiecte, care includ programe si activare, implicarea in vanzari si experienta partenerilor. Scorurile sunt colectate continuu pentru a oferi o imagine continua, in timp real, a capacitatii unui furnizor de a-si sustine canalul.

Pentru a afla mai multe despre programul de parteneriat mySchneider IT Solutions Provider, vizitati website-ul.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL