loader
Intracom Telecom continua modernizarea retelei wireless a Lintasarta din Indonezia

Intracom Telecom continua modernizarea retelei wireless a Lintasarta din Indonezia

Experienta Lintasarta in ceea ce priveste tehnologia WiBAS™ dateaza din 2014. Finalizarea proiectului este prevazuta pentru trimestrul Q1 din 2023

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat extinderea furnizarii echipamentelor sale Point-to-Multipoint (PtMP) WiBAS™-OSDR (hub) si WiBAS™-Connect (terminal) in banda de 10,5 GHz, catre Lintasarta, o companie care ofera solutii complete in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor (TIC) din Indonezia. Intracom Telecom livreaza echipamentele mentionate mai sus prin intermediul Abhimata, un integrator de sisteme si furnizor de solutii de telecomunicatii indonezian.

Experienta Lintasarta in ceea ce priveste tehnologia WiBAS™ dateaza din 2014. Operatorul, prin aceasta extindere a contractului de furnizare, continua sa investeasca in tehnologiile FWA testate pe teren ale Intracom Telecom, oferind servicii fiabile de conectivitate in banda larga pentru un numar din ce in ce mai mare de abonati de tip enterprise din Indonezia. Finalizarea proiectului este prevazuta pentru trimestrul Q1 din 2023.

Sitemele radio WiBAS™ de la Intracom Telecom (PtMP) raspund perfect nevoii furnizorilor de servicii de a implementa o infrastructura de banda larga de inalta calitate si de a conecta rapid companiile, permitand in acelasi timp introducerea de noi servicii pentru o experienta optima a abonatilor. Datorita fiabilitatii sale foarte ridicate si a designului usor, sistemul radio WiBAS™ poate fi instalat cu usurinta de catre personalul non-telecom la statiile de baza sau pe acoperisuri.

Herbudi Wibowo, General Manager Supply Chain Management Lintasarta, a declarat: "Speram ca suportul din partea Intracom Telecom sa imbunatateasca calitatea serviciilor de telecomunicatii pe care le oferim clientilor si ca acestia sa beneficieze de servicii optimizate din partea Lintasarta."

John Tenidis, Marketing Director of Intracom Telecom's wireless solutions portfolio wireless al Intracom Telecom, a remarcat: "Suntem foarte incantati sa furnizam Lintasarta cu solutia noastra emblematica WiBAS™ FWA, care ofera cea mai mare capacitate existenta pe piata, si sa contribuim la obiectivele lor de extindere a retelei. Fiabilitatea sistemului nostru de a functiona in conditii dificile de mediu (ploaie), furnizand servicii in banda larga fara intrerupere la o distanta extinsa, a jucat un rol esential in timpul procesului de selectie a furnizorului de catre client."

Autori

foto
INTRAROM SA