loader

SAP isi intareste pozitia de piata pe segmentul Cloud Analytics prin achizitia Roambi

SAP SE, liderul mondial pe piata de solutii software de business si tehnologie, isi intareste pozitia de piata pe segmentul Cloud Analytics in urma achizitiei Roambi, una dintre cele mai populare si utile suite de aplicatii din lume, care va fi integrata pe platforma SAP HANA.

Prin aceasta achizitie, compania isi propune ca accesul si analiza datelor direct de pe mobil sa fie la indemana oricui.

 

Avand o arhitectura intuitiva, Roambi aduce informatii relevante la indemana tuturor. Practic, solutia transforma analizele de business in diagrame interactive, usor de citit si de interpretat, special concepute pentru telefon si tableta.

 

De asemenea, Roambi rezolva si o alta problema, a mobilitatii, in conditiile in care majoritatea profesionistilor, indiferent de domeniul de ativitate, nu au inca acces la o analiza intuitiva a datelor organizatiei din care fac parte, mai ales atunci cand calatoresc sau lucreaza de la distanta.

 

”Traditionalul ciclu strategie - executie nu mai este suficient de agil pentru a fi ajustat la noile realitati digitale, care presupun disponibilitatea datelor in timp real. SAP a inteles impactul transfomarii digitale si ofera companiilor o serie de instrumente de analiza pentru fiecare industrie si linie de business, intr-un mod accesibil inclusiv utilizatorului individual. Solutiile pot fi disponibile in cloud sau on-premise si sunt gandite sa fie accesate de oriunde si sa ofere informatii in timp real. Aceste facilitati nu pot fi oferite la ora actuala de niciun jucator specializat doar pe zona de analytics” a declarat Steve Lucas, presedinte, Digital Enterprise Platform, SAP.

 

Fiind recunoscuta ca lider in ceea ce priveste solutiile de business intelligence pentru mobil, SAP va continua, prin integrarea noilor solutii in platforma cloud SAP HANA, sa contribuie semnificativ la transformarea digitala, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si eficientiza activitatea cu ajutorul solutiilor analitice, usor de folosit pentru a extrage date relevante oriunde si oricand.
 

Autori

foto
SAP ROMANIA SRL