loader
Sanofi Romania il numeste pe Thomas Bosment in functia de Country Head al diviziei Consumer HealthCare (CHC)

Sanofi Romania il numeste pe Thomas Bosment in functia de Country Head al diviziei Consumer HealthCare (CHC)

In noua sa functie, Thomas Bosment este responsabil de operatiunile comerciale ale portofoliului Consumer HealthCare din Sanofi Romania

Sanofi Romania anunta numirea lui Thomas Bosment in functia de Country Head al diviziei Consumer HealthCare (CHC).

Thomas Bosment s-a alaturat grupului Sanofi in 2015 si a ocupat diverse pozitii de-a lungul timpului, inclusiv cea de CHC Europe Commercial Excellence Lead unde a fost responsabil de conducerea initiativelor strategice pe piata europeana. Inainte de Sanofi, a acumulat experienta in mai multe pozitii din companii care activeaza in domeniul FMCG si Consumer HealthCare.

In noua sa functie, Thomas Bosment este responsabil de operatiunile comerciale ale portofoliului Consumer HealthCare din Sanofi Romania. Cu o echipa dedicata si branduri orientate catre un obiectiv bine definit, acesta isi va concentra activitatile catre o contributie valoroasa la un viitor mai sanatos, promovand ingrijirea personala, posibila doar prin stransa colaborare cu profesionistii din domeniul sanatatii.

Thomas Bosment

Country Head Consumer HealthCare Sanofi Romania

In cadrul Consumer HealthCare Sanofi Romania, ne concentram asupra imbunatatirii calitatii vietii prin dezvoltarea si oferirea de produse ce au ca fundament cercetarea stiintifica, si in acelasi timp, urmeaza o viziune inspirata de nevoile consumatorilor. Principalul nostru obiectiv este sa promovam ingrijirea personala ca o practica de incredere, colaborand strans cu specialistii din domeniul sanatatii pentru a facilita accesul la cele mai eficiente solutii. Avand sprijinul dedicat al echipei noastre, sunt intr-adevar entuziasmat sa continui aceasta misiune si sa contribui la extinderea prezentei noastre pe piata romaneasca.”

Despre Sanofi

Suntem una dintre cele mai importante companii globale din domeniul sanatatii si ne ghidam dupa un singur scop, acela de a fi de neoprit in cautarea miracolelor stiintei pentru a imbunatati vietile oamenilor. Echipa noastra, prezenta in peste 100 de tari, este dedicata transformarii practicii medicale, pentru a face imposibilul posibil. Oferim optiuni de tratament care ar putea schimba viata si vaccinuri salvatoare pentru milioane de oameni din intreaga lume, punand in acelasi timp sustenabilitatea si responsabilitatea sociala in centrul ambitiilor noastre.

Compania Sanofi este listata la EURONEXT: SAN si NASDAQ: SNY

Autori

foto
SANOFI ROMANIA SRL