loader
Intrarom aniverseaza 30 de ani de activitate pe piata IT&C

Intrarom aniverseaza 30 de ani de activitate pe piata IT&C

Compania este astazi unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme radio din sud-estul Europei

Intrarom, filiala romaneasca a Intracom Telecom, anunta cu mandrie aniversarea a trei decenii de activitate. De la infiintarea sa, in noiembrie 1993, Intrarom a fost unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT&C din Romania. Facilitatile sale se intind pe o suprafata totala de 33.000 de metri patrati, incluzand 2 zone de productie si este astazi singurul producator de sisteme radio pentru Intracom Telecom din Grecia, deservind clientii grupului din 70 de tari din intreaga lume.

Inca de la constituire, Intrarom a contribuit cu succes la modernizarea si digitalizarea retelei nationale de telecomunicatii din Romania. In plus, a investit strategic peste 30 de milioane de euro in dezvoltarea infrastructurii sale complexe de inalta tehnologie, necesara pentru a produce sisteme de telecomunicatii de ultima generatie.

Investitiile companiei, precum si angajamentul si munca asidua a intregii echipe de productie au permis companiei sa atinga obiective ambitioase si competitive, in ciuda unor dificultati importante, cum ar fi pandemia si criza lanturilor de aprovizionare. Pentru viitor, Intrarom isi propune sa raspunda in continuare celor mai actuale cerinte de solutii tehnologice inovatoare pentru a oferi clientilor sai experiente excelente, continuand in acelasi timp sa ofere liniile sale moderne de sisteme de telecomunicatii wireless de tip enterprise, solutii IT la cheie, solutii de customer experience si implementare de infrastructuri IT&C care se adreseaza unor industrii precum cea bancara, a utilitatilor, telecomunicatiilor, institutiilor din sistemul de ordine si siguranta publica si sectorului public.

George Roussos, CEO al Intrarom, a declarat: "Suntem mandri de cei 30 de ani de excelenta continua si crestere remarcabila si suntem hotarati sa continuam sa contribuim la progresul Intrarom prin valorificarea experientei vaste a Grupului Intracom Telecom in implementarea proiectelor de anvergura. Vom continua sa adoptam tehnologii noi si sa fim la curent cu tendintele pentru a oferi servicii superioare partenerilor si clientilor nostri."

Autori

foto
INTRAROM SA