loader
Reteaua PENNY Market se extinde si ajunge la 222 magazine

Reteaua PENNY Market se extinde si ajunge la 222 magazine

Planul ambitios de expansiune al REWE Romania continua si in luna februarie cu deschiderea magazinului PENNY Market din Targu Jiu. Reteaua ajunge astfel la 222 magazine operationale in Romania.

Magazinul PENNY Market are un design modern si echilibrat care pune accent pe imbunatatirea experientei la cumparaturi a clientilor. Acestia se vor bucura de o experienta complet noua prin modul in care sunt dispuse categoriile de produse, dar si prin articolele proaspete, selectionate cu grija zi de zi.

 

Noul magazin din Targu Jiu are 1380 m² suprafata construita, din care spatiul de vanzare ocupa 797 m² si este deservit de 44 de locuri de parcare. Magazinul isi asteapta clientii de luni pana sambata intre 7:30 si 22:00 si duminica intre 8:00 – 20:00, iar 14 angajati sunt pregatiti sa indrume clientii in alegerea celor mai bune produse.

 

Penny Market isi asteapta clientii cu o varietate de legume si fructe proaspete in raionul aflat chiar la intrare si le ofera o gama larga de specialitati de panificatie si patiserie. Produsele de peste si mezelurile completeaza varietatea produselor proaspete si accesibile pentru fiecare moment al zilei, alaturi de gama consistenta de produse lactate, branzeturi si carne proaspata.

 

De asemenea, clientii vor beneficia si de un numar de produse disponibile in varianta vrac, care pot fi gasite usor atat la raioanele cu dulciuri si snacks-uri, cat si in zona cu produse congelate.
 

Autori

foto
REWE (ROMANIA) SRL