loader
Smart Alliance – Innovation Technology Cluster este partenerul strategic al  Smart City Urban Projects in perioada 8-11 Martie

Smart Alliance – Innovation Technology Cluster este partenerul strategic al Smart City Urban Projects in perioada 8-11 Martie

Smart Alliance – Innovation Technology Cluster este partener strategic la cel mai mare eveniment din Europa Centrala si de Est, Smart City Urban Projects.

Organizat de Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate (ARSCM) in parteneriat cu Romexpo, in perioada 08-11 martie 2018, evenimentul va gazdui 20,000 de vizitatori din comunitatile B2B & B2C, iar participantii vor putea interactiona cu cele mai noi tendinte si tehnologii dedicate conceptului de smart city, fiind, de altfel, cel mai bun prilej pentru a afla despre modele de buna practica in domeniul dezvoltarii comunitatilor inteligente si inovatoare.

 

Evenimentul aflat la a doua editie va include o Conferinta Internationala, care va reuni specialistii domeniilor componente al expozitiei, Smart City Urban Projects, ce va avea loc in data de 9 martie, incepand cu ora 10:00, la Sala Titulescu din cadrul Romexpo, Pavilionul B3.  Primul panel il va avea ca invitat pe presedintele Smart Alliance – Innovation Technology Cluster, Gabriel MUNTEANU. Alaturi de el vor fi importante personalitati ale mediului de afaceri, mediului academic si politic, iar impreuna vor dezbate asupra importantei ecosistemlui tehnologic al Internet of Things (IoT) si Big Data in crearea solutiilor de tip smart city pentru orasele din Romania.

 

„Am acceptat invitatia lui Eduard DUMITRASCU de a fi prezenti la Smart City Urban Projects deoarece Smart Alliance – Innovation Technology Cluster este promotorul inovatiei romanesti in IT&C, atat autohton, cat si global, si putem sustine intr-un mod concret toate tipurile de implementare ale conceptului de Smart City, de la dezvoltare, la implementare. Solutiile dezvoltate de membrii nostri stau la baza dezvoltarii smart si inovator a oraselor din tari precum Australia, Austria sau Belgia, printre altele. Avem deja expertiza dovedita in aceste proiecte si ne dorim sa construim mai departe si in Romania” a declarat Gabriel MUNTEANU, presedinte Smart Alliance – Innovation Technology Cluster.

 

Au confirmat prezenta la eveniment speakeri si companii internationale, printre care Amsterdam Smart City, inalti reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, precum si reprezentanti ai mediul diplomatic. Astfel, au confirmat prezenta la conferinta Ministrul Fondurilor Europene, Doamna Rovana Plumb, Secretar de Stat la Ministerul Fondurilor Europene, domnul Octav Dan Paxino, Secretar de Stat la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, doamna Maria-Manuela Catrina, reprezentantii primariilor care au in implementare proiecte inteligente, precum si consilii judetene. Vor fi prezente la eveniment cei mai recenti membrii ai ARSCM. Programul evenimentului Smart City-Urban Projects poate fi accesat la scup2018.romaniansmartcity.ro.

 

Smart City Urban Projects reprezinta cel mai mare eveniment dedicat conceptului de Smart City si va fi moderat de presedintele Smart Alliance – Innovation Technology Cluster, Gabriel MUNTEANU, alaturi de presedintele ARSCM, Eduard DUMITRASCU si Cornel BABUt, VegaCamp.

Autori