loader

Reff & Asociatii isi mareste echipa de litigii prin cooptarea unui avocat de top

Pe o piata in care numarul litigiilor este in crestere, pe fondul climatului de business al ultimilor ani marcat de declinul investitiilor, Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei Deloitte Legal, isi consolideaza echipa prin cooptarea unui nou Partener Asociat. Andreea Artenie, avocat de elita in domeniul dreptului procedural fiscal si administrativ, va coordona echipa de litigii a Reff & Asociatii.

“Andreea se alatura echipei noastre intr-un moment in care practica de litigii a biroului se extinde si in care ne concentram cu precadere asupra dezvoltarii ariei de litigii administrative si fiscale, urmarind sa oferim clientilor nostri sprijinul unui partener experimentat si puternic in relatia cu autoritatile”, a spus Alexandru Reff, Partener Reff & Asociatii.

 

“Practica noastra se afla intr-o continua expansiune, ca raspuns la problemele pe care clientii nostri le intampina. in prezent, suntem implicati in numeroase litigii in materie administrativa, fiscala, precum si in materia concurentei, litigii in care asistam clienti din diverse industrii, de la industria farmaceutica si cea a serviciilor financiare, la sectorul imobiliar. Litigiile comerciale reprezinta de asemenea o componenta de baza a practicii noastre in continua crestere, aceasta in contextul in care, in ultimii patru ani, Reff & Asociatii a acordat asistenta clientilor in tranzactii cu o valoare totala de aproximativ un miliard de euro. in acest context, Andreea reprezinta o achizitie importanta pentru echipa noastra si sunt convins ca experienta sa bogata va aduce numeroase beneficii clientilor si va contribui la completarea portofoliului actual de servicii”.

 

Prin cooptarea Andreei in echipa, Reff & Asociatii ajunge la 48 de avocati, lucru care plaseaza societatea in randul celor mai solide firme de avocatura de pe piata.

 

Andreea are o experienta de aproximativ 13 ani in practica administrativa si fiscala, coordonand un numar important de litigii administrative impotriva autoritatilor nationale, in special litigii fiscale impotriva autoritatii fiscale. Rata ridicata de succes o recomanda pe Andreea ca fiind unul dintre specialistii recunoscuti in domeniul dreptului procedural fiscal.

 

Inainte de a se alatura Reff & Asociatii, Andreea a adus o contributie importanta in dezvoltarea practicii de litigii fiscale si in materia concurentei in cadrul unei importante firme de avocatura asociate unui Big4, coordonand cu succes litigii demarate impotriva Consiliului Concurentei.

 

Echipa de litigii a Reff & Asociatii este formata din avocati specializati, care asista clienti in procese la toate nivelele de instanta din tara, precum si in fata Curtii de arbitraj, atat la nivel national cat si international.

 

Firma este recunoscuta de publicatii internationale de prestigiu ca Legal500, Chambers and Partners si IFLR 1000.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL