loader
PwC Romania anunta promovarea a doi parteneri, de la 1 iulie 2022

PwC Romania anunta promovarea a doi parteneri, de la 1 iulie 2022

Adriana si Radu beneficiaza de o promovare binemeritata, fiind o recunoastere a rezultatelor si contributiei lor la succesul proiectelor firmei

PwC Romania anunta ca, incepand cu 1 iulie 2022, Adriana Costea si Radu Badiceanu devin parteneri in cadrul practicilor de Consultanta Fiscala si Juridica si, respectiv, de Consultanta in Tehnologie.

Ii felicit pe Adriana si Radu pentru aceasta promovare binemeritata, fiind o recunoastere a rezultatelor si contributiei lor la succesul proiectelor firmei. Sunt convins ca datorita experientei si profesionalismului lor vom continua sa avem multe reusite impreuna”, a declarat Dinu Bumbacea, Country Managing Partner PwC Romania.

Cu o experienta profesionala de peste 15 ani, Adriana Costea devine primul partener regional de Taxe al PwC Romania, ea urmand sa coordoneze cele mai mari birouri regionale ale firmei, respectiv Timisoara si Cluj.

Adriana a avut un rol esential in dezvoltarea practicii de Taxe in zona de vest a Romaniei si va fi responsabila pentru extinderea activitatii in regiune, precum si pentru cresterea altor servicii. Ea a absolvit Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii "Aurel Vlaicu” din Arad, fiind si consultant fiscal licentiat.

Radu Badiceanu devine Partener in echipa de Consultanta pe Tehnologie a PwC Romania, concentrandu-se pe servicii legate in special de SAP. Dupa ce s-a alaturat PwC Romania in anul 2017, Radu a construit de la zero echipa PwC SAP din Romania, pe care va continua sa o conduca si sa o dezvolte. Impreuna cu echipa sa, Radu va genera proiecte de transformare tehnologica atat pe piata locala, cat si la nivel international, cu accent pe S/4Hana si SuccessFactors.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui master la Universitatea Clermont Auvergne din Franta, Radu are peste 15 ani de experienta in livrarea de proiecte SAP, inclusiv in Germania si Franta.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din reteaua PwC ajuta oamenii si organizatiile sa creeze valoarea adaugata de care au nevoie. Suntem o retea de firme prezenta in 156 de tari cu mai mult de 295.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

 © 2022 PwC. Toate drepturile rezervate.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL