loader
PwC Romania a acordat asistenta financiara si fiscala catre Dr. Max in achizitia farmaciilor si distributiei de medicamente de la grupul ungar Gedeon Richter

PwC Romania a acordat asistenta financiara si fiscala catre Dr. Max in achizitia farmaciilor si distributiei de medicamente de la grupul ungar Gedeon Richter

Brandul Dr. Max a intrat in Romania odata cu achizitia farmaciilor Sensiblu si a distribuitorului Mediplus, fiind una dintre cele mai mari companii in acest domeniu

O echipa de consultanti specializati in tranzactii si taxe ai PwC Romania a acordat servicii de due diligence financiar si fiscal grupului farmaceutic Dr. Max, controlat de fondul de investitii ceh Penta Investments, in procesul de achizitie a retelei de farmacii si a distribuitorului de medicamente detinute de grupul ungar Gedeon Richter in Romania.

Suntem mandri de increderea pe care ne-a acordat-o Dr. Max intr-o noua tranzactie incheiata cu succes pentru dezvoltarea grupului in Romania”, a declarat Cornelia Bumbacea, Partener PwC Romania.

In cadrul acestei tranzactii, echipa care a acordat servicii de due diligence financiar a fost formata din Cornelia Bumbacea, Partener PwC Romania, Andreea Bistriceanu, Director PwC Romania, Mate Diosi, Senior Manager PwC Ungaria, si Daniel Vajtai, Senior Associate, PwC Ungaria.

Distributia si retailul farmaceutic din Romania evolueaza in directia consolidarii si suntem onorati ca am fost alaturi de Dr. Max in aceasta tranzactie, care ii va intari pozitia pe aceasta piata”, a declarat Andreea Mitirita, Partener PwC Romania.

Due diligence-ul fiscal a fost realizat de echipa formata din Andreea Mitirita, Partener, Cristina Fuioaga, Director, Andreea Molodau, Manager, Cristina Midoni, Senior Associate, si Cristina Florea, Senior Associate.

Brandul Dr. Max a intrat in Romania odata cu achizitia farmaciilor Sensiblu si a distribuitorului Mediplus, fiind una dintre cele mai mari companii in acest domeniu.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din reteaua PwC ajuta oamenii si organizatiile sa creeze valoarea adaugata de care au nevoie. Suntem o retea de firme prezenta in 152 de tari cu mai mult de 328.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL