loader
PwC CEE anunta un parteneriat strategic cu Alteryx pentru a oferi clientilor solutii de automatizare a analizelor de date

PwC CEE anunta un parteneriat strategic cu Alteryx pentru a oferi clientilor solutii de automatizare a analizelor de date

Platforma Alteryx poate fi utilizata pentru a automatiza analize de orice fel, construirea de modele de invatare automata si pregatirea datelor in formatele necesare

PwC Europa Centrala si de Est (ECE) anunta semnarea unui parteneriat strategic cu Alteryx, lider global in automatizarea analizelor de date, prin care va oferi clientilor sai din regiune, inclusiv Romania, acces la platforma Alteryx Analytics Automation, prin intermediul unui model Software as a Service (SaaS).

In cadrul modelului SaaS, expertii PwC CEE vor putea sa proiecteze fluxuri de lucru Alteryx pentru automatizarea proceselor de date si sa ofere acces online clientilor pentru a utiliza aceste solutii ori de cate ori au nevoie, fara a mai fi nevoiti sa ceara personalului PwC sa incarce datele si sa le furnizeze rezultatele necesare.

"Companiile se concentreaza din ce in ce mai mult pe valorificarea datelor pentru a obtine informatii utile despre performantele, clientii si operatiunile lor. Ca sa nu mai vorbim de numarul tot mai mare de cerinte legale de raportare. Pentru a realiza acest lucru, angajatii din diferite departamente trebuie sa petreaca lunar sute de ore de munca manuala repetitiva pentru a furniza rapoartele necesare. Acest lucru este greoi si ineficient. Parteneriatul dintre PwC CEE si Alteryx rezolva aceasta problema prin automatizarea proceselor manuale si consumatoare de timp", a declarat Daniel Anghel, Partener si Liderul serviciilor fiscale si juridice.

Platforma Alteryx poate fi utilizata pentru a automatiza analize de orice fel, construirea de modele de invatare automata si pregatirea datelor in formatele necesare. Astfel, companiile pot accelera procesele interne, pot minimiza timpul pentru identificarea si corectarea erorilor umane, pot aborda problemele tehnice atunci cand se ocupa de seturi de date extrem de mari, pot standardiza procesele de date si pot minimiza munca manuala pentru repetarea sarcinilor legate de date. In acest fel, ele pot adauga valoare pentru clientii lor cu mai multe informatii despre date si un control mai bun al acestora.

"Accesul la o platforma unificata de automatizare a analizei de la un capat la altul si la o platforma avansata de stiinta a datelor, precum cea oferita de Alteryx, este esentiala pentru imbunatatirea eficientei operationale in fiecare departament al unei organizatii. Acest lucru duce la o procesare mai precisa si mai prompta a datelor, ceea ce este esential pentru un proces decizional eficient in afaceri", a declarat Dagmar Haklova, PwC CEE Alteryx Partnership Leader.

 "Nevoia companiilor pentru informatii oportune din muntii de date care se acumuleaza in cadrul organizatiilor este la un nivel record, ceea ce determina necesitatea de a unifica si simplifica analiza si stiinta datelor in intreaga societate. Impreuna cu partenerii, vedem un mare potential in Europa Centrala si de Est, ajutand clientii sa maximizeze valoarea platformei Alteryx si aducand analiza la indemana tuturor, indiferent de capacitatea lor interna, pentru a alimenta transformarea digitala in intreaga regiune", a declarat Barb Huelskamp, SVP, parteneri si aliante globale, Alteryx.

PwC utilizeaza Alteryx in mai multe domenii, cu rezultate excelente in automatizarea proceselor de date in raportarea de gestiune si statistica, controale, consolidare, pregatirea intrarilor pentru sistemele ERP, reconcilieri de date, calcule si controale privind preturile de transfer si impozitele, facturare, reconcilieri AP/AR, pregatirea situatiilor financiare, salarizare si alte reconcilieri de date, calcule vamale, raportari statutare si multe altele.

Alianta PwC CEE-Alteryx este o continuare a parteneriatului global dintre PwC si Alteryx, incheiat in 2018.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o retea de firme prezenta in 156 de tari cu mai mult de 295.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

© 2022 PwC. Toate drepturile rezervate.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL