loader
Vizita ambasadorului Italiei la fabrica de la Chisineu Cris

Vizita ambasadorului Italiei la fabrica de la Chisineu Cris

MASCHIO GASPARDO ROMANIA estimeaza o cifra de afaceri de 70 milioane de euro in 2022

Maschio Gaspardo Romania, cel mai mare producator de utilaje agricole din Romania, estimeaza o cifra de afaceri de 70 de milioane de euro in 2022, datorita dezvoltarii capacitatii de productie, a aratat Mirco Maschio, presedintele Grupului Maschio Gaspardo, in discutiile avute joi, 28 aprilie, la fabrica de la Chisineu-Cris (Arad), cu Excelenta Sa Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei in Romania.

Excelenta Sa Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei in Romania, a vizitat fabrica Maschio Gaspardo de la Chisineu-Cris, insotit de Roberto Sperandio, consulul onorific al Italiei la Arad, Florin Flavius Chereji, primarul orasului Chisineu-Cris si Zoltan Biro, viceprimarul orasului, delegatia fiind intampinata de Mirco Maschio, presedintele Grupului Maschio Gaspardo.

Presedintele Grupului, Mirco Maschio, a prezentat oaspetilor fabrica de la Chisineu-Cris, cifrele de vanzari si structura Maschio Gaspardo Romania.

Este o onoare pentru Maschio Gaspardo sa primim la Chisineu-Cris vizita Excelentei Sale Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei in Romania. Am avut posibilitatea sa aratam oaspetilor investitiile facute in Romania incepand din 2003, in urma carora s-a dezvoltat o fabrica cu peste 400 de angajati, cu o cifra de afaceri prevazuta pentru anul in curs de 70 de milioane de euro. Este o fabrica dedicata productiei de utilaje agricole, de pregatire a terenului, pluguri, discuri, cultivatoare, scarificatoare, masini pentru taiat si recoltat fan si prese de balotat. Avem un spatiu de productie de 26.000 de metri patrati, in care s-au facut investitii ce tin de robotizare, care au dus la un nivel calitativ foarte ridicat”, a declarat Mirco Maschio, presedintele Grupului Maschio Gaspardo.

Maschio Gaspardo Romania si-a sporit capacitatea de productie cu 20%, in urma unei investitii finalizate in 2021, care a marit suprafata fabricii  cu peste 5000 mp si a permis dotari cu tehnologii de ultima ora. Aceasta crestere va permite ca productia sa  se ridice la 5000 de echipamente pe an, cu precadere masini pentru prelucrarea minimala a solului, pluguri si prese pentru baloti rotunzi.

Ambasadorul Alfredo Durante Mangoni considera ca Maschio Gaspardo este o societate care s-a adaptat foarte bine realitatii din Romania si este aproape de cerintele pietei. „Maschio Gaspardo este o societate care a dat dovada ca poate sa coaguleze intr-un mod omogen componenta tehnologica cu componenta umana. Este o firma care este aproape de cerintele pietei, care ne face sa fim foarte mandri de ceea ce a realizat”, a declarat Excelenta Sa.

Roberto Sperandio, consulul onorific al Italiei la Arad, a afirmat ca Mirco Maschio, presedintele Grupului Maschio Gaspardo, reprezinta o emblema pentru comunitatile italiana si romana. „Suntem foarte mandri de investitiile facute si locurile de munca create la Chisineu-Cris de un investitor italian. O asemenea intreprindere este o intreprindere de vis, avand in vedere utilajele implicate in productie. Un astfel de investitor este o emblema pentru comunitatile italiana si romana, pe care le sprijina din punct de vedere social si cultural. Abia asteptam sa avem noi investitii, pentru a fi alaturi de el”, a aratat Roberto Sperandio.

Mirco Maschio a facut referire si la relatia Grupului cu comunitatea italiana din Romania. „Maschio Gaspardo are o relatie foarte stransa cu comunitatea italiana din Romania, Ambasada Italiei la Bucuresti, Consulatul Onorific al Italiei la Arad, s-a implicat pentru promovarea culturii italiene si a colaborarii dintre Italia si Romania”, a precizat presedintele Grupului Maschio Gaspardo.

Grupul Maschio Gaspardo este un jucator mondial in productia de echipamente de cultivare, insamantare, fertilizare, tratare a culturilor, intretinere ecologica si echipamente pentru fan. Fondat in Campodarsego (PD) in 1964 de fratii Egidio si Giorgio Maschio, Grupul Maschio Gaspardo are 2000 de angajati in intreaga lume in 8 unitati de productie, (dintre care 3 in strainatate - China, India si Romania) si in 13 filiale comerciale (Italia, Franta, Spania, Germania, Polonia, Ucraina, Turcia, Rusia, America de Nord, Africa de Sud, China, India si Romania). Maschio Holding este actionarul majoritar, impreuna cu Friulia Finanziaria FVG si Veneto Sviluppo S.p.A.

Autori

foto
MASCHIO GASPARDO ROMANIA