loader
Peter Latos este noul lider al departamentelor de Consultanta si Strategie si Tranzactii ale EY Romania

Peter Latos este noul lider al departamentelor de Consultanta si Strategie si Tranzactii ale EY Romania

Peter Latos preia conducerea departamentelor de Consultanta si Strategie si Tranzactii ale EY Romania, incepand cu luna iulie 2021

Consultant experimentat pe zona de fuziuni si achizitii (M&A), Peter Latos are peste 20 de ani de experienta in consilierea clientilor in tranzactii in diferite zone geografice precum: Marea Britanie, Brazilia, Rusia si, mai recent, Ucraina. Cu o experienta semnificativa in mai multe sectoare, inclusiv in domeniul energiei, tehnologiei si mass-mediei, precum si al bunurilor de larg consum, Peter Latos detine o vasta experienta in conducerea de echipe multidisciplinare si in coordonarea de proiecte importante legate de transformarea de business.

Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania si Moldova si Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrala si de Sud-Est si Regiunea Asiei Centrale: „Peter va contribui la consolidarea pozitiei noastre de lider in piata serviciilor profesionale din Romania prin intermediul unei abordari coordonate si centrate pe client, integrand tehnologia si expertiza multisectoriala, care sa raspunda provocarilor strategice ale clientilor nostri.”

Peter a condus cu succes o companie de consultanta si tranzactii in Europa Centrala si de Est, lansand mai multe linii de servicii si dubland echipa in trei ani. In cadrul acelei companii, a lansat practica de analiza a datelor in Rusia si a implementat alianta globala a firmei cu Microsoft in Rusia si Ucraina.

Peter Latos este membru al Asociatiei Expertilor Contabili Autorizati, este licentiat in afaceri internationale la Universitatea din Edinburgh si detine o diploma de Master in Administrarea Afacerilor la Ecole Nationale des Ponts et Chaussees School of International Management din Paris, cu specializarea in management strategic avansat si fuziuni si achizitii.

Despre EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 298.000 de angajati in peste 700 de birouri in 150 de tari si venituri de aproximativ 37,2 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2020. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume.

Prezenta in Romania din anul 1992, EY este liderul de pe piata serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, juridica, strategie si tranzactii, consultanta catre companii multinationale si locale. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. EY Romania s-a afiliat in 2014 singurei competitii de nivel mondial dedicata antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Castigatorul editiei locale reprezinta Romania in finala mondiala ce are loc in fiecare an, in luna iunie, la Monte Carlo. In finala mondiala se acorda titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra de internet: www.ey.com

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL