loader

Pentru extinderea centrului sau din Bucuresti, Endava se concentreaza pe oferirea de oportunitati de cariera si se muta intr-un nou spatiu de birouri

Endava, una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapida crestere din regiune, cu peste 2.400 de angajati la nivel de grup, avand sediul central in Londra, birouri in New York, Atlanta, Frankfurt si centre de livrare in Romania, Moldova, Macedonia si Serbia, a inaugurat noul sediu din Bucuresti, in complexul AFI Business Park.

Odata cu relocarea intr-un spatiu mai mare, Endava creeaza conditiile pentru continua extindere a centrului sau din Bucuresti, ceea ce inseamna oportunitati de crestere si pentru oamenii din companie.

 

De la deschiderea centrului de livrare in Bucuresti, in 2012, echipa Endava a crescut cu mai mult de 100 de persoane in fiecare an. Compania s-a concentrat pe a le oferi angajatilor oportunitati de dezvoltare a carierei, prin expunerea la un mediu de lucru international, contact direct cu clientii si oportunitati de a colabora cu colegii din alte locatii. In acelasi timp, compania a pus accent pe crearea unui mediu de lucru placut, precum si pe echilibrul munca - viata sociala. Prin urmare, Endava a fost recunoscuta, pentru doi ani consecutiv, ca unul dintre cei mai buni angajatori din domeniul IT. De asemenea, in ultimii ani, mai mult de unul din trei angajati s-a alaturat companiei in urma recomandarilor primite de la persoane care lucrau deja in Endava.

 

Profesionistii IT din echipele din Bucuresti sunt implicati in proiecte pentru clienti importanti, companii internationale din Marea Britanie si SUA, care activeaza, in principal, in domeniile platilor electronice si asigurarilor. Principalele proiecte livrate de la Bucuresti includ: dezvoltarea unei noi generatii de platforme de plati electronice, pentru unul dintre cei mai importanti procesatori de plati din Marea Britanie; dezvoltarea unei platforme folosind tehnologiile Scala si Akka, pentru un furnizor de servicii de digital-banking cu operatiuni la nivel global; livrarea unui set de aplicatii si servicii software complet integrat, care sa gestioneze end-to-end procesul de acordare de credite ipotecare pentru imobile rezidentiale si comerciale.

 

”Expansiunea rapida a organizatiei noastre creeaza oportunitati extraordinare de cariera pentru oamenii nostri, fie prin expunerea la proiecte de mari dimensiuni, din diverse domenii de business, fie prin noi pozitii de leadership. Cautam oameni care chiar isi doresc o cariera in IT. Am creat o cultura care pune accent pe invatare si schimb de de experinta si cunostinte, precum si pe un model de mentorat”, a declarat John Cotterell, Chief Executive Endava.

 

Toti angajatii Endava beneficiaza de o abordare sistematica in ceea ce priveste dezvoltarea carierei si de sprijin in acest sens, prin programele Endava University. Acestea includ un mix de sesiuni axate pe dezvoltare personala si profesionala, sesiuni tehnice si de leadership, precum si training prin e-learning. In acelasi timp, angajatii sunt implicati in numeroase activitati sociale, de la evenimente de tip ”Special Friday” in birou sau petreceri, la excursii pe bicicleta sau activitati caritabile pentru a sprijini cauze nobile.

 

Endava ofera oportunitati de cariera atat pentru proaspat absolventi in domeniul IT, cat si pentru profesionisti IT cu experienta, cautand in special persoane care au cunostinte in domeniile Java, .NET, PHP, Mobile Development, Business Intelligence, Test Automation, dar si persoane specializate in anumite tehnologii specifice, precum Scala, Message Broker, Ruby, Oracle IAM sau Siebel.

 

In Romania, compania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 37 milioane euro in 2014, in crestere cu 40% comparativ cu anul precedent, si numara peste 1.350 de angajati in trei centre de livrare: 361 in Bucuresti, 669 in Cluj-Napoca si 327 in Iasi. Compania continua sa fie un angajator activ si ofera oportunitati de cariera atat pentru proaspat absolventi, cat si pentru profesionisti cu experienta.

 

Noul birou Endava din Bucuresti, aflat in cladirea AFI Park 3, are o suprafata de peste 5.000 mp, desfasurata pe 4 etaje (9, 8, 7 si 6). Amenajarea noilor birouri a fost realizata in jurul tematicii ”activitati outdoor”, punandu-se accent pe noi elemente in organizarea spatiului de lucru: mai multe spatii de break-out, patru game rooms, cate doua spatii de discutii pentru doua-trei persoane amenajate intr-un stil mai relaxat (POD-uri) la fiecare etaj, spatiu de lucru cu multa lumina naturala pentru fiecare angajat, o imbunatatire fonica datorata utilizarii materialelor specializate, iluminare LED, sistem imbunatatit de aerisire/filtrare aer curat si conditionat.

 

”Compania noastra se afla in continua crestere si ne bucuram ca am gasit in AFI Park complexul de birouri care sa corespunda nevoilor noastre. Relocarea din AFI 1 faciliteaza extinderea echipei din Bucuresti pana la 650 de persoane”, a afirmat Radu Grosu, Delivery Director Endava Bucuresti.
 

Autori

foto
ENDAVA ROMANIA SRL