loader

Programul de loializare BILLA Card Plus are aproape 600.000 de clienti la un an de la momentul lansarii

Billa Romania aniverseaza in data de 9 octombrie un an de cand a lansat programul de loializare BILLA Card Plus. Programul a atras aproape 600.000 clienti si inregistreaza putin sub jumatate din vanzarile BILLA Romania.

Pentru a marca acest succes, BILLA ROMANIA pregateste in luna noiembrie pentru cei mai fideli clienti o campanie speciala care ofera o serie de beneficii aditionale pentru a rasplati fidelitatea clientilor BILLA Card Plus.

 

“Programul BILLA Card Plus a fost creat din dorinta de a le oferi clientilor nostri fideli o serie de avantaje care sa aduca un plus de valoare la fiecare vizita in magazinele BILLA. Ne bucuram ca un numar atat de mare de clienti s-a inscris in program si le promitem sa le rasplatim si pe viitor fidelitatea printr-o multime de beneficii asa cum am facut si pana acum,” declara Sorana Georgia, Director General al BILLA Romania.

 

Membrii BILLA Card Plus beneficiaza zilnic de reduceri la peste 400 de produse atent selectionate din toate din toate gamele de produse. In plus, periodic sunt aplicate reduceri de pana la 25% la produsele dintr-o anumita categorie sau de la un anumit brand direct pe bonul pe casa. BILLA Card Plus este un program care ofera avantaje personalizate tuturor membrilor. Astfel, de ziua lor de nastere, clientii primesc un cod de reducere de 10%, iar de ziua numelui membrii primesc o surpriza la casele de marcat daca viziteaza magazinele BILLA. Programul are o functionalitate aparte care permite acordarea de reduceri pentru produsele cumparate cel mai des.

 

Lista articolelor oferite la pret special variaza de la o luna la alta pentru a oferi clientilor fideli reduceri la cat mai multe produse utile pentru gospodarie. Ofertele sunt comunicate in sectiunea dedicata BILLA Card Plus de pe site-ul www.billa.ro si in catalogul special dedicat programului tiparit cu frecventa lunara.

 

Programul este dezvoltat si imbunatatit constant/continuu, pastrand mereu focusul pe nevoile clientilor. Astfel, ei vor primi intotdeauna beneficii relevante pentru stilul lor de viata si adaptate la nevoile lor de zi cu zi.

 

Inscrierea in programul de fidelizare BILLA Card Plus se face foarte simplu prin completarea formularului de inscriere disponibil in orice magazin. Pe baza cardului BILLA Card Plus primit gratuit si pe loc, clientii pot beneficia imediat de toate avantajele programului. Mai mult decat atat, clientii primesc si trei minicarduri detasabile astfel incat intreaga familie sa poata beneficia de accesul in programul de fidelizare.
 

Autori

foto
COLUMBUS OPERATIONAL SRL