loader
PENNY Market anunta 3 noi deschideri in luna octombrie

PENNY Market anunta 3 noi deschideri in luna octombrie

REWE Romania continua planul de extindere si deschide 3 noi magazine PENNY Market. Astfel, reteua de magazine va ajunge la finalul lunii octombrie la 212 spatii deschise.

Prima deschidere a lunii octombrie va fi in Iasi, fiind si primul Penny Market din oras. Magazinul este amplasat pe strada Pantelimon Halipa, nr. 12A, are un spatiu generos 1423.13m2 si o echipa de 15 angajati care vor fi alaturi de clienti zi de zi, de luni pana sambata in intervalul 07:00 - 23:00, si duminica intre 08:00 - 21:00.

 

Seria deschiderilor din luna octombrie va continua cu:

 

- PENNY Market Agigea aflat pe str. Trandafirului nr. 1 si str. Bujorului nr. 2, cu o echipa de 17 angajati si cu o suprafata de 1465m2 si o capacitate de 60 de locuri de parcare. Magazinul este deschis de luni pana sambata in intervalul 07:00 - 23:00 si duminica intre 08:00 - 21:00.

 

- PENNY Market Satu Mare de pe B-dul Closca nr. 47, Satu Mare, jud. Satu Mare. Acest magazin va fi al treilea din oras avand o suprafata de 1515m2 si 102 de locuri de parcare. Cei 15 angajati isi asteapta clientii de luni pana sambata in intervalul 07.00-23.00 si duminica in intervalul 08.00-21.00


Cu un design modern si elegant, clientii se vor putea bucura de o experienta complet noua la cumparaturi, magazinele Penny Market fiind organizate astfel incat sa ajute experienta la cumparaturi si sa le ofere tuturor access la articole proaspete, atent selectionate zi de zi.

 

Varietatea de legume si fructe oferite de PENNY Market va putea fi descoperita chiar de la intrarea in magazin, clientii avand la dispozitie si o gama larga de specialitati de panificatie si patiserie. Selectia de produse proaspete si accesibile pentru fiecare moment din zi for fi cele mai ofertante pentru clientii magazinului, acestia putand de asemenea alege dintr-o gama generoasa de lactate si branzeturi, de carne proaspata si o gama completa de peste si mezeluri.

 

In plus, clientii vor beneficia si de un numar de produse diverse, disponibile in varianta vrac, care pot fi gasite usor atat la raioanele cu dulciuri si snacks-uri, cat si in zona cu produse congelate.


 

Autori

foto
REWE (ROMANIA) SRL