loader
Microsoft anunta astazi disponibilitatea noii actualizari Windows 10 Fall Creators Update

Microsoft anunta astazi disponibilitatea noii actualizari Windows 10 Fall Creators Update

Windows 10 Fall Creators Update – disponibil incepand de astazi.

Aceasta este cea de-a patra actualizare a sistemului de operare Windows 10, cel mai bine cotat sistem de operare Microsoft din toate timpurile. Fall Creators Update ofera tuturor utilizatorilor creativi, cu orice nivel de experienta si in orice domeniu, posibilitatea de a se exprima si face realitatea mixta si functionalitatile 3D disponibile tuturor.

 

Cele mai importante caracteristici ale Fall Creators Update includ:

 

Foto: Aplicatia foto este regandita integral in Fall Creators Update, astfel incat fotografiile sa poata fi integrate cu usurinta in „amintiri” si „povesti” cu ajutorul efectelor 3D, a functiei Ink, a efectelor de tranzitie grafica si video, nefiind necesara experienta in utilizare soft-urilor specializate. Se pot realiza cu usurinta colaje foto si clipuri video, la care se poate adauga un fundal sonor, fundaluri grafice, efecte cinematografice si pe care poate fi utilizata functia Ink. Cu ajutorul functionalitatii 3D se pot integra, de asemenea, obiecte tridimensionale si animate.

 

3D si Realitate Mixta: Fall Creators Update permite oricarui utilizator sa creeze in 3D. Microsoft Paint are peste 100 de milioane de utilizatori in fiecare luna, care prin intermediul Paint 3D pot deveni acum creatori de obiecte 3D, manipuland cu usurinta obiectele, creand si partajand in 3D. Obiectele 3D pot fi, de asemenea, adaugate in fisiere Office, inclusiv prezentari PowerPoint si documente Word, pentru a le face mai atractive si mai informative deopotriva. Aceste obiecte se pot roti si pot fi animate in cadrul prezentarilor, iar prin folosirea unui dispozitiv de realitate mixta acestea pot deveni cu usurinta parte din lumea reala asa cum e ea prezentata utilizatorului.


Imbunatatirea introducerii datelor, a experientelor cross-device si a accesibilitatii: Fall Creators Update ofera noi experiente care pot fi realizate prin functia Ink, precum utilizarea acesteia direct in fisiere PDF. Noile functionalitati Find my Pen, Continue on your PC with Cortana si Microsoft Edge ofera o tranzitie lina de la un dispozitiv la altul, securitate sporita si functionalitati de confidentialitate, cat si imbunatatiri de accesibilitate, precum Eye Control.

Autori

foto
MICROSOFT ROMANIA SRL