loader
Pall-Ex Romania atinge un prag important, atat pentru istoria companiei cat si pentru piata nationala de distributie si transport paletizat: 3.000.000 paleti transportati

Pall-Ex Romania atinge un prag important, atat pentru istoria companiei cat si pentru piata nationala de distributie si transport paletizat: 3.000.000 paleti transportati

Clientul care a expediat paletul cu numarul 3 milioane este compania Romstal Imex

Pall-Ex Romania, liderul pietei de transport si distributie expres de marfuri paletizate, anunta o noua reusita: compania a depasit 3.000.0000 paleti transportati, de la inceputul activitatii sale in Romania.

Cifra de 3 milioane de paleti a fost depasita in data de 19 mai, dupa ce acum 1 an, compania sarbatorea 2 milioane de paleti transportati in Romania, iar in 2017 Pall-Ex a reusit sa treaca de primul milion de paleti.

Pall-Ex creeaza istorie in piata de transport si distributie din Romania, consolidandu-si in continuare pozitia de lider pe segmentul in care activeaza, fiind un exemplu de performanta constanta si sustinuta.

Cererea pentru acest tip de serviciu continua sa creasca, pe fondul unui numar tot mai ridicat de livrari expres la timp, a tendintei de reducere a stocurilor si a cresterii vanzarilor online. Solutia oferita de Pall-Ex este una certificata si in alte tari europene deoarece consolideaza fluxurile de marfa economisind combustibil, astfel rezultand o reducere a  amprentei de carbon.

Suntem principalul jucator pe acest segment de piata si ne mentinem pozitia, cu atat mai mult cu cat am reusit performanta de a depasi pragul de 3 milioane de paleti transportati. Acest nou prag certifica preferintele clientilor pentru serviciile pe care noi le oferim, datorita calitatii acestora. Cu aceasta ocazie, le multumim si ii asiguram ca si pe viitor, Pall-Ex Romania le va fi alaturi.

Ne mandrim cu aceasta cifra de 3 milioane ce are valente importante, cu atat mai mult cu cat a fost realizata intr-o astfel de perioada. Am colectat si livrat zilnic, fara opriri sau intarzieri semnificative, fapt posibil datorita membrilor Retelei care s-au mobilizat intr-un mod impresionant, reusind sa continue serviciul fara perturbari. Astfel, intreaga activitate s-a derulat in conditii de siguranta maxima, iar toti cei 39 de parteneri au oferit serviciile noastre la acelasi standard de calitate pentru care suntem recunoscuti in piata.” a declarat Danor Ionescu, CEO-ul Pall-Ex Romania.

Clientul care a expediat paletul cu numarul 3 milioane este compania Romstal Imex, membrul care a generat aceasta comanda este Pall-Ex Sibiu, iar membrul care va livra paletul este Bere Bauturi Bucuresti.

Profesionalismul si promptitudinea sunt definitorii pentru echipa Pall-Ex Romania si tocmai de aceea apreciem acest parteneriat, ce are ca fundament increderea si o excelenta colaborare.

Principalul motiv pentru care am ales sa lucram impreuna este faptul ca Pall-Ex ofera servicii de inalta calitate. Acesta este un element cheie, ce aduce valoare suplimentara serviciilor oferite de catre noi mai departe si clientilor nostri interni. Felicitari pentru excelentul drum de pana acum si la cat mai multi paleti transportati in siguranta!” a declarat Dan Fotescu, Director Supply Chain - Romstal Imex.

Pall-Ex a incheiat si anul trecut cu numeroase recorduri, ultimul fiind acela de peste 4.000 paleti tranzitati intr-o singura noapte. Reteaua numara in portofoliu peste 16.000 clienti dintre care peste 4.000 sunt clienti activi lunar. Acestia trimit, prin intermediul Retelei Pall-Ex, bunuri din categoria FMGC, materiale de constructii, utilaje si materiale agricole si pentru gradinarit, decoratiuni, obiecte din industria de fashion, echipamente industriale sau piese din automotive.

In ceea ce priveste masurile de securitate luate de Pall-Ex in perioada starii de urgenta pentru protejarea clientilor, dar si a angajatilor s-au numarat: purtarea de echipamente de protectie (masti, manusi, mape de plastic pentru documente, etc.), precum si pastrarea distantelor recomandate dintre persoane (clienti, soferi, manipulanti). Aceste reguli au fost implementate in toate cele 41 de hub-uri nationale si regionale si au fost monitorizate prin supraveghere video.

Mai mult, pentru a facilita plasarea de comenzi, precum si pentru a usura comunicarea dintre clienti si membrii Pall-Ex, compania a implementat functionalitati noi in platforma online care reprezinta interfata dintre clienti si sistemele proprii de transport si cross dock. In acest fel, clientii au acces la sistemul de urmarire online a comenzilor, precum si la un panou de control in care pot vedea in timp real statusul fiecarui transport si pot completa documentele de transport, pentru a elimina interactiunea cu acestea.

Compania este un reper in ce priveste operativitatea, astfel ca rata de livrari la timp a Pall-Ex Romania este de 99,27%, iar procentul de daunalitate este extrem de redus, raportat la volumele tranzitate, sub 0,16%.

Pall-Ex Romania a inaugurat anul trecut in aprilie, la Sibiu, unul din cele mai moderne hub-uri de logistica existente pe plan national, prin intermediul caruia pot trece anual peste 1 milion de paleti. Cross dock-ul este cel mai modern hub al Pall-Ex din Europa si reprezinta un etalon in domeniu, atat in ceea ce priveste eficienta si siguranta operatiunilor, cat si in ceea ce priveste cantitatea de marfa paletizata manevrata.

Conceptul de business implementat de Pall-Ex este unul inovator, lucrand in cadrul unei retele formata din transportatori si distribuitori locali, ce livreaza marfuri paletizate in 24-48 ore, pe intreg teritoriul Romaniei. Totodata, compania detine si cea mai intinsa retea de depozite a unei companii de logistica autohtone, avand 41 de locatii logistice in tara.

Autori