loader

OTP Leasing si Business Lease finalizeaza contractul unic de achizitie si servicii pentru peste 170 de vehicule, pentru UPC Romania

Incepand cu luna septembrie, UPC Romania este beneficiarul si utilizatorul a peste 170 de autovehicule noi, achizitionate prin OTP Leasing Romania si gestionate de Business Lease Romania, in urma unei tranzactii tripartite dintre UPC Romania SRL (UPC), OTP Leasing Romania IFN SA (OTP Leasing) si Business Lease Romania SRL (BLRO).

 

Incepand cu luna septembrie, UPC Romania este beneficiarul si utilizatorul a peste 170 de autovehicule noi, achizitionate prin OTP Leasing Romania si gestionate de Business Lease Romania, in urma unei tranzactii tripartite dintre UPC Romania SRL (UPC), OTP Leasing Romania IFN SA (OTP Leasing) si Business Lease Romania SRL (BLRO).

 

Flota este compusa din vehicule Ford si BMW, iar procesul de achizitie a fost un acord global de cumparare incheiat intre compania-mama a UPC, Liberty Global si producatori. Tranzactia reprezinta un proces de achizitie important, inaintat de OTP Leasing, companie ce ofera solutii de leasing pentru achizitionarea de vehicule si echipament pentru intreprinderile romanesti si este o dovada a angajamentului OTP Group in construirea unor relatii de business durabile si valoroase in Romania.

 

„Pentru a raspunde in totalitate asteptarilor si nevoilor companiei UPC, suntem extrem de incantati ca am intalnit o abordare «out-of-the-box» similara din partea ambilor nostri parteneri, UPC si Business Lease, in urma careia a rezultat o tranzactie din care toate partile au de castigat”, a declarat Luís Félix Morais, CEO, OTP Leasing Romania.

 

„De mai mult de cinci ani, Business Lease gestioneaza flota de masini detinuta de UPC. Relatia noastra se bazeaza pe incredere, expertiza si respect reciproc. Cand UPC a decis inlocuirea unei parti semnificative din flota cu masini noi, am fost solicitati sa furnizam o solutie completa. Gratie flexibilitatii si cooperarii profesionale cu partenerul nostru, OTP Leasing, am reusit ca impreuna sa furnizam acest produs personalizat care raspunde in totalitate cerintelor clientului nostru. Urmarim sa modelam in continuare acest concept de parc auto in domeniul serviciilor de vehicule din Romania”, a adaugat Philip Aarsman, Managing Director, Business Lease Romania.

 

UPC Romania SRL (www.upc.ro), membru al Liberty Global Group, este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania si lider pe piata tehnologiei si a inovatiei. Compania ofera servicii de televiziune, internet de mare viteza si telefonie in aproximativ 300 de orase din Romania, pentru peste 1,245 milioane de clienti.

 

OTP Leasing Romania IFN SA (www.otpleasing.ro) este membru al OTP Group, cel mai mare grup bancar din Ungaria si unul dintre cele mai mari grupuri bancare independente din Europa Centrala si de Est. Compania este subsidiara de leasing financiar a OTP Bank Romania SA si ofera solutii de leasing pentru achizitionarea de vehicule si echipament pentru intreprinderile romanesti.

 

Business Lease Romania SRL (www.businesslease.ro), membra a Business Lease Group, este o companie internationala de servicii complete de leasing operational. Business Lease si-a construit o reputatie solida in toate aspectele legate de gestionarea flotelor auto, concentrandu-se pe oferirea celor mai bune solutii pentru clienti, soferi si furnizori, fapt reflectat si in slogan: Same Cars, Better Care. in afara Romaniei, Business Lease functioneaza si in Olanda, Slovacia, Cehia, Ungaria si Polonia. Grupul Business Lease are sediul central in Olanda si este o divizie a Grupului AutoBinck (www.autobinck.com), cu sediul in Haga. Grupul AutoBinck este unul dintre jucatorii premium de pe piata de mobilitate din Europa si opereaza in opt tari europene.
 

Autori

foto
OTP LEASING ROMANIA IFN SA