loader
Orange Money lanseaza cardul de credit care le permite clientilor sa-si aleaga beneficiile

Orange Money lanseaza cardul de credit care le permite clientilor sa-si aleaga beneficiile

Noul card de credit Orange Money, un produs unic pe piata financiara din Romania, ofera tuturor utilizatorilor avantaje exclusive pentru platile la Orange

Orange Money lanseaza, in premiera in Romania, cardul de credit cu avantaje exclusive pentru platile la Orange, pachete de beneficii la alegerea clientilor si bani inapoi instant in cont la plata cumparaturilor.

Noul card de credit Orange Money, un produs unic pe piata financiara din Romania, ofera tuturor utilizatorilor avantaje exclusive pentru platile la Orange:

 • 3% bani inapoi instant in contul digital Orange Money la orice plata cu cardul de credit in magazinele Orange sau pe orange.ro, in limita a 100 de lei/tranzactie.
 • 12 rate fara dobanda pentru platile la Orange in valoare de minimum 300 de lei/tranzactie.
 • Extra puncte Orange Thank You - cate un punct pentru fiecare tranzactie cu cardul de credit.

In plus fata de avantajele oferite pentru platile la Orange, cardul de credit Orange Money pune la dispozitia clientilor pachete cu beneficii extra care pot fi accesate in functie de nevoile de plata si stilul de viata al acestora. Pachetele pot fi activate, dezactivate sau reactivate oricand pe perioada valabilitatii cardului de credit:

 • Pachetul Extra Save aduce clientilor 7% bani inapoi instant in cont pentru platile la orice supermarket, in tara sau in strainatate, in limita a 50 lei/luna.
 • Pachetul Extra Travel aduce clientilor 7% bani inapoi instant in cont pentru plata cheltuielilor de calatorie in tara sau in strainatate (bilete de avion, tren, feribot, rent-a-car, cazare, etc.) in limita a maximum 100 lei/luna; asigurare gratuita de calatorie pentru detinatorul cardului si membrii familiei si 50% reducere la comisionul de conversie valutara pentru platile in strainatate.

Comisionul de administrare este de 20 de lei/luna in cazul pachetului Extra Save si 30 de lei/luna pentru pachetului Extra Travel si se percepe lunar, la aceeasi data la care a fost activat, doar pentru perioada valabilitatii acestuia. Fiecare pachet este valabil o luna si se prelungeste automat, daca nu se solicita dezactivarea acestuia. Beneficiile raman active pana la expirarea valabilitatii lunare a pachetului, indiferent cand se solicita dezactivarea acestuia. Administrarea cardului de credit si a pachetelor cu beneficii extra se poate face direct din aplicatia Orange Money.

In curand, solicitarea emiterii cardului va fi posibila 100% digital, direct in aplicatia Orange Money. La acest moment, emiterea cardului de credit Orange Money se poate face in orice magazin Orange, iar clientul primeste raspuns pe loc cu privire la aprobarea limitei de credit. Dupa aprobare, cardul de credit virtual este afisat in cateva minute in aplicatia Orange Money si poate fi utilizat imediat pentru plati online sau pentru plati mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay. Emiterea unui card fizic este optionala.

Clientii pot avea acces la o limita de credit intre 1.600 si 60.000 de lei, in limita a trei venituri nete lunare. Valabilitatea limitei de credit este de 5 ani, cu posibilitate de prelungire automata. Suma minima de plata lunara este de 3%, iar perioada de gratie este de pana la 46 de zile. Dobanda este fixa, 25% pe an. Cardul de credit Orange Money poate fi solicitat de catre clientii care au un numar de telefon mobil in reteaua Orange.

Astazi lansam primul card de credit Orange Money, un pas major care ne-am dorit sa aduca o schimbare nu doar pentru noi si clientii nostri, ci la nivel de piata a serviciilor financiare. Oamenii au nevoie de flexibilitate si de optiuni care sa se adapteze stilului lor de viata, de transparenta si in acelasi timp de libertate si de control instant al propriilor resurse. Acestea sunt principiile de la care am plecat cand am dezvoltat cardul de credit Orange Money si pachetele optionale de beneficii. Oferta propusa acum reprezinta inceputul pentru un produs care va fi dezvoltat continuu, iar viitorul flux de emitere 100% digital va creste acccesibilitatea noului card de credit.” a spus Haris Hanif - CEO Orange Money Romania.

Orange Money reprezinta o alternativa simpla si digitala pentru a gestiona mai multe tipuri de produse si servicii financiare:

 • Deschiderea unui cont in RON cu un IBAN personalizat si emiterea unui card de debit 100% online, direct din aplicatia Orange Money, pentru clientii care au un numar de telefon mobil in reteaua Orange Romania.
 • Transferuri nationale, printr-un numar de mobil sau IBAN, fara comision.
 • Transferuri internationale in 16 valute, fara comision.
 • Carduri de debit Visa Classic si Platinum cu utilizare nationala si internationala pentru plati contactless, cu telefonul sau cu ceasul, prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Garmin Pay sau Fitbit Pay.
 • Alimentarea contului prin transfer bancar sau top-up din orice card bancar.
 • Plata facturilor la peste 70 de furnizori si incarcarea cartelelor Orange.

Mai multe detalii despre cardul de credit Orange Money: https://www.orange.ro/money

Puteti consulta comunicatul si in documentul de mai jos:

Autori

foto
ORANGE ROMANIA SA