loader
Intracom Telecom Imbunatateste Sistemul de Securitate DESFA

Intracom Telecom Imbunatateste Sistemul de Securitate DESFA

DESFA va beneficia de solutia Intracom Telecom instalata in unsprezece unitati DESFA din Grecia pentru a asigura o monitorizare in timp real timp de 24 de ore

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a obtinut proiectul pentru imbunatatirea securitatii fizice a unitatilor Hellenic Gas Transmission System Operator (DESFA) S.A., prin combinarea tehnologiilor moderne de verificare a obiectelor, activarea alarmelor si identificarea incidentelor de securitate. Proiectul este estimat sa fie finalizat pana in aprilie 2022.

In cadrul contractului, compania s-a angajat sa proiecteze, sa livreze si sa instaleze toate componentele hardware si software necesare, asigurand o interfata si o integrare nerestrictionate in sistemele/infrastructura existente, folosind platforma SISC(2), solutia Intracom Telecom pentru supravegherea, colaborarea, coordonarea si administrarea diverselor evenimente de securitate si gestionarea operatiunilor conexe.

DESFA va beneficia de solutia Intracom Telecom instalata in unsprezece unitati DESFA din Grecia pentru a asigura o monitorizare in timp real timp de 24 de ore. Operatorul a decis sa foloseasca acest software modular si scalabil pentru a isi consolida capacitatile de securitate si pentru a isi apara personalul si infrastructura impotriva furtului, vandalismului, sabotajului sau oricarei actiuni rauvoitoare. In plus, operatorul va putea oferi asistenta lucratorilor, in special atunci cand lucreaza in situatii de urgenta. Sistemul de securitate fizica implementat va fi gestionat de la un punct central – mai exact de la Centrul de Control al Securitatii Fizice DESFA – iar Centrele de Control al securitatii fizice regionale si locale din toate unitatile DESFA vor fi implementate pentru a functiona in locuri izolate.

Dl. Nikolaos Velentzas, Director General al Services Business Division Intracom Telecom a declarat: “Suntem bucurosi sa colaboram cu DESFA intr-un astfel de proiect important. Este o ocazie mare pentru noi sa folosim sistemul nostru superior de management al securitatii fizice care indeplineste cerintele de securitate fizica actuale pentru infrastructura critica DESFA si in acelasi timp permite Operatorului sa gestioneze cerintele de securitate si imbunatatirile viitoare.”

Despre SISC(2)

SISC2 este o solutie software completa de control si comanda care acumuleaza, proceseaza, clasifica si analizeaza informatiile primite de la diverse sisteme de securitate si aplicatii terte pentru a produce informatii importante, controlandu-le printr-o interfata de utilizator bazata pe GIS. Platforma maximizeaza eficienta detectarii & eficienta operationala si asigura cunoasterea la timp a situatiei. Aceasta sporeste si accelereaza procesul decizional al operatorilor prin oferirea sprijinului decizional si optimizarea functionarii si serviciilor de back-office si planurilor de misiune care gestioneaza resursele si sarcinile disponibile cu procedurile standardizate aprobate.

Despre Hellenic Gas Transmission System Operator (DESFA) S.A.

The Hellenic Gas Transmission System Operator (DESFA) S.A. este responsabila de functionarea, gestionarea, utilizarea si dezvoltarea sistemului elen national de gaze naturale. Avand o experienta vasta si un personal calificat, DESFA este un partener de incredere in proiectele energetice internationale continue din Sud Estul Europei. Actionarii DESFA sunt 34% statul grec si 66% Senfluga S.A (formata din Snam, Enagás, Fluxys si Damco). Pentru informatii suplimentare despre DESFA puteti vizita urmatorul website: www.desfa.gr sau conturile de pe platformele sociale ale societatii: Facebook, Twitter, LinkedIn.

Autori

foto
INTRAROM SA