loader
Orange adauga doua noi orase pe harta 5G - Targu Mures si Miercurea Ciuc

Orange adauga doua noi orase pe harta 5G - Targu Mures si Miercurea Ciuc

Odata cu extinderea in Targu Mures si in intregul oras Miercurea Ciuc, reteaua Orange 5G devine prezenta in 23 de orase

In prag de sarbatori, Orange Romania aduce clientilor din Targu Mures si Miercurea Ciuc acces la cea mai buna experienta de conectivitate prin intermediul retelei 5G. Astfel, incepand de astazi, locuitorii, autoritatile publice si companiile din cele doua orase se pot bucura de super viteze de internet si cele mai bune servicii pe care reteaua Orange le ofera.

Odata cu extinderea in Targu Mures si in intregul oras Miercurea Ciuc, reteaua Orange 5G devine prezenta in 23 de orase precum, Arad, Bacau, Craiova, Brasov, Bucuresti (acoperit 100%), Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Sibiu, Suceava si Timisoara, dar si in localitati din judetul Ilfov, statiuni montane si estivale.

De asemenea, clientii Orange se pot bucura nu doar de o retea 5G in continua expansiune, ci si de abonamente 5G adaptate nevoilor de comunicare. Acestia pot alege din orice magazin Orange abonamentul 5G care li se potriveste sau pot descoperi reducerile speciale disponibile exclusiv online. De exemplu, abonamentul Smart Plus 15 cu internet nelimitat 5G, 6.3 GB in roaming SEE, minute si SMS nationale si in roaming SEE nelimitate, 600 minute internationale si acces la Netflix timp de 6 luni este acum redus cu 50%, de la 15 euro la 7.5 euro/luna. Detalii complete despre abonamentele Orange 5G si reducerile din aceasta perioada sunt disponibile pe pagina dedicata.

Mai multe oportunitati de dezvoltare pentru afaceri

Cu viteze maxime de pana la 1.2 Gbps la download si viteze medii de 600 Mbps, reteaua Orange 5G poate sa ofere utilizatorilor o experienta similara celei furnizata de internetul prin fibra optica, si deschide noi oportunitati pentru dezvoltare in zona de inovatie si cercetare.

Oferta Orange cuprinde si solutii Wi-Fi 5G la punct fix pentru administratii publice sau companii, de care pot acum beneficia si clientii din Suceava. Abonamentul Office Net 5G asigura internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevazut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit in pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Dezvoltarea retelei 5G vine in contextul angajamentului pe care Orange il are pentru accelerarea transformarii digitale in Romania. In urma licitatiei de spectru organizata de ANCOM in luna noiembrie, Orange a devenit operatorul din Romania cu cel mai mare portofoliu de spectru si cele mai mari investitii in infrastructura de retea, taxele de licenta pentru achizitionarea acestor drepturi ridicandu-se la 264,6 milioane €. Astfel, spectrul dobandit va contribui, in urmatorii 25 de ani, la dezvoltarea celor mai noi tehnologii precum 5G, dar si la inovatii viitoare in comunicatiile mobile nationale, care vor oferi clientilor servicii performante, acoperire si conectivitate la cele mai inalte standarde.

Autori

foto
ORANGE ROMANIA SA