loader
Schneider Electric il numeste pe Marc Garner in functia de Senior Vice President al diviziei Secure Power in Europa

Schneider Electric il numeste pe Marc Garner in functia de Senior Vice President al diviziei Secure Power in Europa

In noua sa pozitie, Marc va conduce divizia Secure Power a Schneider Electric in Europa

Schneider Electric l-a numit pe Marc Garner in functia Senior Vice President al diviziei Secure Power din Europa. Garner are o experienta vasta in cadrul companiei, el face parte din echipa Schneider Electric de 17 ani si, din 2005, a ocupat mai multe pozitii de conducere in cadrul organizatiei.

In noua sa pozitie, Marc va conduce divizia Secure Power a Schneider Electric in Europa, lucrand cu liderii din urmatoarele zone: CEEI, DACH, Franta, Iberia, Irlanda, Italia si Marea Britanie, pentru a construi centrele de date sustenabile ale viitorului. Prin cunostintele si experienta sa in intreaga regiune, precum si prin activitatea sa in domeniul vanzarilor, este capabil sa ajute clientii din Europa sa treaca peste provocarile create de criza energetica si sa contribuie la eforturile de sustenabilitate din zona centrelor de date.

Cel mai recent rol al lui Garner a fot cel de VP Secure Power Division pentru Marea Britanie si Irlanda, postura in care condus prima echipa Major Pursuits a companiei, coordonand, de asemenea, activitatile legate de centre de date si energie critica. Aici a lucrat direct cu clientii cheie, inclusiv cu organizatii hyperscale, colocare si utilizatori finali, pentru a indeplini cerintele legate de eficienta, sustenabilitate si rezilienta a centrelor de date si pentru a impulsiona cresterea in intreaga zona.

In calitate de SVP, Marc va fi responsabil pentru APC, cea mai important marca Schneider Electric pentru solutii de infrastructura fizica, precum si pentru sursele de alimentare neintreruptibile (UPS) monofazate si trifazate, solutiile de edge computing si activitatile tranzactionale din Europa. Echipa sa va colabora cu o serie de parteneri Schneider Electric, inclusiv cu partenerii de solutii IT din programele Elite si Alliance, cu distribuitorii si cu specificatorii, pentru a stimula cresterea in cadrul canalelor IT, OT si ET din regiune.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro 

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL