loader
Optiuni gratuite, bonusuri surpriza si multa distractie pentru clientii Orange PrePay, cu noul joc BonusPocus

Optiuni gratuite, bonusuri surpriza si multa distractie pentru clientii Orange PrePay, cu noul joc BonusPocus

Clientii sunt invitati sa participe la provocarile din jocul online PrePay BonusPocus si sa castige bonusuri de internet la super viteze 5G+, minute nationale si internationale si multe altele

Orange PrePay lanseaza clientilor sai o noua provocare pentru final de an prin campania BonusPocus, in cadrul careia acestia pot castiga intr-un mod distractiv optiuni cadou si bonusuri PrePay.

Desfasurata in perioada 22 noiembrie 2023 – 6 februarie 2024, noua campanie ii invita pe toti clientii PrePay sa se bucure de performantele celei mai rapide retele din Romania si sa castige beneficii PrePay pentru a ramane conectati la tot ce este important pentru ei. Astfel, clientii sunt invitati sa participe la provocarile din jocul online PrePay BonusPocus si sa castige bonusuri de internet la super viteze 5G+, minute nationale si internationale si multe altele. In plus, cei care acceseaza jocul din contul My Orange au posibilitatea de a castiga premii exclusive care constau in optiuni cadou de 6 euro credit cu valabilitate 28 de zile si optiuni cadou de 6 euro credit valabile 1 an.

Jocul BonusPocus va functiona ca o platforma interactiva in care clientii PrePay vor gasi de acum incolo provocari amuzante cu indragitele personaje Millidge si Doig, prin intermediul carora vor putea castiga cele mai dorite beneficii PrePay.

Cu optiunile Orange PrePay, clientii beneficiaza de minute si SMS-uri nelimitate in retea, minute si SMS-uri nationale, optiuni avantajoase in roaming, dar si beneficii generoase de internet la cele mai bune viteze medii conform masuratorilor ANCOM prin intermediul Netograf.ro.

Detalii complete despre noua campanie Orange PrePay sunt disponibile pe: orange.ro/bonuspocus

Autori

foto
ORANGE ROMANIA SA