loader
Noul director de retail din Romania va fi Javier Montes Pita, in prezent Executive VP Retail Customers in ING Spania

Noul director de retail din Romania va fi Javier Montes Pita, in prezent Executive VP Retail Customers in ING Spania

In urma rezultatelor obtinute de divizia de retail ING Romania, Daniel Manibardo Llano a fost numit Head of Retail la ING DiBa din Germania, una dintre principalele piete ale grupului ING.

Divizia de retail ING Romania a fost extrem de activa in ultimii ani, cu produse lansate in premiera, un numar de clienti in crestere si cu o mai mare integrare a digitalului in experienta de banking a clientilor. In 2015, ING a lansat in Romania primul credit de nevoi personale instant, ceea ce a dus la triplarea vanzarilor pe acest produs. Din 2017, creditul a devenit disponibil online prin introducerea semnaturii electronice. De asemenea, clientii au astazi la dispozitie o noua versiune Home’Bank, la ING Bazar - platforma care iti ofera reduceri la comercianti si ING Point - un nou canal de distributie in tara.


„Viziunea lui Daniel Llano a influentat modul de abordare a experientei clientilor nostri. Toate produsele si platformele ING sunt gandite din perspectiva digitalizarii si a disponibilatii instant. A fost o reala bucurie sa il avem pe Daniel in Romania si sa-l sustinem in crearea unei echipe de specialisti cu expertiza diferita si cu abordare inovativa a serviciilor bancare si a experientei pe care clientul ar trebui sa o aiba. Iar businessul diviziei de retail aproape s-a triplat in aceasta perioada”, sumarizeaza Michal Szczurek, CEO ING Bank Romania, activitatea diviziei ING dedicata persoanelor fizice.


Noul Head of Retail va fi Javier Montes Pita care in prezent este Executive VP Retail Customers in ING Spania. Cu o experienta de 17 ani in ING Group, Pita a fost Client Intelligence Manager la ING Direct Headoffice, si a condus echipele de Produse de Economii si Investitii si Strategii si Campanii pentru Clienti.


„ING continua strategia de digitalizare si de creare a unui nou model de banking, mai simplu, mai rapid si mai sigur pentru clienti. Sunt convins ca experienta lui Javier va contribui semnificativ la construirea unui astfel de model in relatia cu clientii nostri si sunt entuziasmat sa fim o echipa”, a completat Michal Szczurek.

Autori

foto
ING BANK N.V. AMSTERDAM SUCURSALA BUCURESTI