loader
PayPoint anunta semnarea unui parteneriat cu BRD Finance

PayPoint anunta semnarea unui parteneriat cu BRD Finance

PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail anunta semnarea unui nou parteneriat important, cu BRD Finance, unul din liderii pietei locale de credite de consum

Serviciul se adreseaza clientilor BRD Finance care isi pot plati de acum ratele sigur si rapid, prin intermediul celor peste 11.700 puncte de plata PayPoint din intreaga tara.

 

Efectuarea unei plati se realizeaza simplu, sigur si rapid! Clientul BRD Finance se duce intr-unul din magazinele partenere PayPoint cu un document ce contine cod de bare, vanzatorul scaneaza acest cod, incaseaza banii in numerar si ii inmaneaza clientului chitanta emisa de terminal cu toate detaliile tranzactiei. Modalitatea de plata oferita de PayPoint este extrem de sigura si rapida. Totodata, consumatorii nu platesc niciun comision suplimentar, iar accesul la sistemul PayPoint nu este conditionat de cumparaturi in magazin.

 

„Ne bucuram sa deschidem anul 2018 in forta, prin anuntarea unui partener important din segmentul financiar-bancar. Colaborarea pe care am lansat-o alaturi de BRD Finance va aduce beneficii importante consumatorilor, care isi vor putea achita de acum la magazinul lor PayPoint din apropiere aceste rate sigur si rapid. Astfel, scapa de griji printr-un singur drum si economisesc timp pentru a se bucura de lucrurile cu adevarat importante.” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.

 

„Intr-o perioada in care, pentru toata lumea, timpul a devenit din ce in ce mai pretios si pentru ca in permanenta investim in crearea si consolidarea unei relatii pe termen lung cu clientii nostri, ne bucuram sa anuntam semnarea parteneriatului cu PayPoint, oferind astfel o noua metoda de rambursare a ratelor lunare” a declarat Eric Dhoste, CEO, BRD Finance IFN SA.

Autori

foto
PAYPOINT SERVICES SRL