loader
EY Romania deschide un nou program de recrutare bazat pe invatare si dezvoltarea candidatilor: peste 150 de juniori se vor alatura companiei

EY Romania deschide un nou program de recrutare bazat pe invatare si dezvoltarea candidatilor: peste 150 de juniori se vor alatura companiei

EY Romania a deschis campania de recrutare de juniori, prin care va angaja peste 150 de studenti si absolventi din intreaga tara, care se vor alatura companiei in birourile EY din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Procesul se va desfasura in cadrul unui amplu program bazat pe invatare si dezvoltarea competentelor candidatilor. EY Express se deruleaza pe parcursul a patru luni si reprezinta un program de inovare a procesului de recrutare.

 

„Suntem in plina desfasurare a celui mai amplu si inovator proces de recrutare, care pune accent pe intreaga experienta a candidatilor, oferindu-le acestora nu doar oportunitatea unei cariere, ci si oportunitatea de a invata, de a se dezvolta si de a se auto-cunoaste pe durata intregului program. Mai mult decat atat, candidatii vor primi feedback continuu si personalizat, inca din prima etapa de selectie, privind comportamentele si abilitatile dezirabile, precum si punctele lor forte si ariile de imbunatatit. Programul EY Express este dedicat studentilor si absolventilor si se va incheia in decursul lunii mai, prin ofertarea celor mai buni candidati”, explica Andreea Mihnea, Director Resurse Umane, EY Romania.

 

Compania cauta sa angajeze studenti din ciclul universitar si de masterat, sau proaspat absolventi din domeniul economic, juridic, dar si tehnic. Procesul este structurat in trei etape, in cadrul carora specialistii in recrutare, alaturi de consultantii EY, ofera feedback permanent si extrag informatii complexe referitoare la candidati, pe care le folosesc ulterior pentru a le propune oferte in cadrul unui departament potrivit profilului lor:

 

1. Testarea online: dupa ce aplica la una dintre pozitiile de junior, candidatii sunt invitati sa parcurga doua teste online care au scopul de a identifica atat trasaturi de personalitate, cat si aptitudini numerice, verbale si de logica. Rezultatele vor fi insotite de un raport care le va indica tinerilor punctele forte, dar si aspectele care pot fi imbunatatite.

 

2. Interviul video: este ocazia potrivita pentru candidati sa se remarce mai mult decat au facut-o prin intermediul CV-ului sau a rezultatelor de la teste. In urma acestuia, candidatii cei mai potriviti vor fi invitati sa participe la etapa finala.

 

3. EY Express: reprezinta etapa finala de evaluare si are o durata de trei zile, pe parcursul carora candidatii participa la diferite training-uri si exercitii individuale si de echipa. Evenimentul urmareste dezvoltarea competentelor ce vor fi relevante pe piata muncii in viitor, atat la EY, cat si in oricare alta companie: abilitatea de a rezolva probleme complexe, gandirea critica, managementul proiectelor, managementul riscului si abilitatea de a oferi servicii exceptionale clientilor. Cu suportul mentorilor EY si a formatorilor MMM Consulting, participantii la EY Express vor primi scurte sesiuni de training pentru a intelege competentele pe care va fi nevoie sa le cultive, pe de o parte, si vor fi ghidati printr-o serie de activitati gamified, pentru a-si testa propriile abilitati, pe de alta. Participantii vor primi feedback in urma fiecarui exercitiu, pentru a se putea calibra progresiv la asteptarile mediului de business si pentru a putea vedea ei insisi progresul de la o zi la alta, chiar in timpul evenimentului. La final, vor primi o evaluare individuala privind rezultatele si progresul fiecaruia pe parcursul acestei etape finale.

 

Cei mai buni candidati care vor parcurge acest program vor primi o invitatie la un ultim interviu, in urma caruia pot primi o oferta de angajare, alaturi de tot sprijinul necesar dezvoltarii unei cariere in cadrul EY. Mai multe informatii despre intregul program de recrutare EY Express pot fi gasite accesand http://eyromania.ro/ey-express, iar CV-urile pot fi trimise la adresa: eycareers@ro.ey.com

 

„Ne-am dorit sa cream o oportunitate inedita de invatare, care sa aduca o valoare adaugata pentru toti candidatii, indiferent de rezultatul final al aplicatiei lor. In acest sens, am lucrat cu MMM Consulting, o companie specializata de training pentru a dezvolta conceptul EY Express, concentrandu-ne permanent pe invatarea experientiala. Este o inovatie majora a procesului de recrutare, intrucat ne permite sa avem un dialog valoros cu noile generatii de tineri si sa ne cunoastem reciproc, astfel incat matching-ul intre candidat si profilul job-ului, cultura organizationala si echipa din care va face parte sa fie cat mai bun. Iar asteptarile si planurile noilor colegi privind parcursul lor profesional in EY sa fie cat mai aproape de potentialul lor ”, adauga Andreea Mihnea.

 

Cei 150 de juniori care vor fi selectati in aceasta primavara isi vor incepe activitatea in septembrie 2018, cand se vor alatura celor peste 750 angajati care fac parte din echipa EY, in 5 birouri din tara si din Republica Moldova.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL