loader

Noul CEO al Allianz-Tiriac Asigurari: Continuitate si evolutie

Incepand cu data de 1 septembrie a.c., Virgil Soncutean va prelua functia de Director General al Allianz-Tiriac Asigurari.

Virgil Soncutean detine o experienta profesionala de peste 15 ani in cadrul Grupului Allianz, experienta dobandita atat pe plan local, cat si pe plan international.


In perioada 2001-2006, timp de 6 ani, acesta a activat in Allianz-Tiriac, in cadrul ariei Vanzari si Managementul Vanzarilor. In perioada 2006 – 2012, a fost cooptat in echipa Allianz din Germania. In aceasta perioada, a coordonat programe de transformare organizationala in entitati ale Grupului Allianz din peste 20 de tari, a condus Divizia de consultanta in managementul distributiei din cadrul Allianz Group OPEX (actualmente Allianz Consulting), precum si centrul de consultanta regionala CEEMA a Allianz Group OPEX.


In 2012, Rémi Vrignaud, cel care a condus Allianz-Tiriac in perioada 2012-2016, l-a readus in Romania pentru a face parte din echipa de board a companiei, in calitate de Director Executiv Vanzari si Distributie.


„Sunt mandru ca povestea succesului Allianz-Tiriac va fi continuata de un om din cadrul Allianz - Tiriac – in primul rand, pentru ca aceasta decizie reprezinta inca o confirmare a faptului ca am strans in jurul meu o echipa excelenta, ale carei merite sunt recunoscute.“ A precizat Rémi Vrignaud in ultima sa postare in calitate de CEO, pe reteaua de socializare linked in.

 

Virgil Soncutean, CEO Allianz-Tiriac: “Sunt onorat sa am misiunea de a prelua conducerea companiei Allianz-Tiriac, dupa un mandat excelent executat de Rémi Vrignaud, intr-un moment ce marcheaza 4 ani consecutivi de crestere profitabila.

 

Continuitate si evolutie - acestea sunt cele doua elemente pe care le am in vedere in activitatea noua si provocatoare pe care tocmai o incep, in calitate de CEO Allianz-Tiriac Asigurari. Vom continua sa crestem afacerea in mod durabil. Indraznim sa facem un nou pas spre viitor, dezvoltand Allianz-Tiriac ca pe o datorie morala pe care o avem fata de clientii, angajatii, partenerii si actionarii nostri. Ne dorim sa simplificam modelul de afacere prin digitalizare, sa devenim mai agili si sa crestem viteza de raspuns la oportunitatile din piata astfel incat sa ramanem prima optiune in mintea si in inima clientilor si a potentialilor clienti din Romania.”


Numirea noului CEO al Allianz-Tiriac Asigurari este supusa tuturor aprobarilor legale necesare.
 

Autori

foto
ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI SA