loader

BoConcept, primul magazin de mobilier scandinav din Romania, implineste 10 ani

BoConcept Romania aniverseaza anul acesta 10 ani de la lansare. Momentul are o semnificatie speciala pentru piata de mobilier de la noi din tara deoarece puncteaza un deceniu de cand designul scandinav si-a facut intrarea in premiera pe piata autohtona.

Evenimentul care marcheaza aniversarea va avea loc pe 21 septembrie 2016, incepand cu ora 18:30, la showroomul BoConcept din Baneasa, fiind dublat de lansarea noii colectii si a noului catalog al producatorului danez. Printre invitati se vor numara reprezentanti ai presei, arhitecti, designeri, clienti, dar si invitati supriza. in cadrul petrecerii vor fi prezentate noutatile si seara se va incheia cu o tombola cu un premiu special marca BoConcept.


Bazele conceptului de design scandinav s-au cristalizat in anii ’50 ?i tot atunci a luat na?tere ?i BoConcept in Danemarca. De la un mic atelier compania s-a transformat intr-un imperiu cu peste 270 de magazine in intreaga lume, dintre care unul si in Bucuresti.


Franciza BoConcept a fost adusa in Romania de catre Diana Staicu, care a pornit astfel trendul designului scandinav in tara noastra. Privind inapoi la climatul pietei de mobilier de acum 10 ani, antreprenoarea afirma: „In 2006 am intrat cu BoConcept intr-o piata care multora le parea inca nepregatita pentru standardele si implicatiile unei francize 100% daneze. Mai precis, nici marile lanturi care promoveaza stilul scandinav intr-un segment de pret mai low budget nu se incumetasera la vremea respectiva sa vina la noi, iar segmentul de mobilier premium local nu era foarte aglomerat. Pariul pe designul scandinav nu si-l asumase nimeni si multa lume m-a avertizat ca nu va merge. Realitatea este ca nu trebuie sa iti subestimezi clientii. Un lucru valabil in 2006, dar si astazi, este faptul ca oamenii au apreciat dintotdeauna calitatea, iar serviciile suplimentare pe care modelul BoConcept le-a introdus in premiera pe piata din Romania ne-au garantat succesul. Ar fi multe de spus, dar e cert ca dupa 10 ani, cu bune si cu rele, pot sa spun ca am castigat pariul si am trecut la nivelul urmator, dovada stand multibrandul pe care l-am lansat anul trecut, Scandinavian Design House, din care acum face parte si BoConcept”.


Evenimentul BoConcept dedicat aniversarii a 10 ani pe piata din Romania va avea loc pe 21 septembrie 2016, incepand cu ora 18:30, la showroomul BoConcept din Baneasa. Cu aceasta ocazie vor fi dezvaluite noutatile sezonului, piese surprinzatoare de mobilier pe care veti avea ocazia sa le testati la eveniment, dar si noile trenduri introduse de producatorul danez: Metropolitan moods, axat pe un puternic si sofisticat stil urban, culori opulente, accente metalice si materiale elegante si Northern light, concentrat pe linii curate si simple, confort, culori luminoase si texturi naturale.