loader
Mihai Anita preia de la 1 iulie conducerea Practicii de Audit din cadrul PwC Romania

Mihai Anita preia de la 1 iulie conducerea Practicii de Audit din cadrul PwC Romania

Mihai Anita s-a alaturat PwC in 1995 si este Partener de Audit, Lider al serviciilor integrate pentru clientii din domeniul bunuri de consum si retail si Lider al serviciilor dedicate companiilor antreprenoriale din PwC Romania

De la 1 iulie 2021, Mihai Anita va prelua conducerea departamentului de Servicii de Audit al PwC Romania, inlocuindu-l pe Kenneth Spiteri, care va continua ca Partener de Audit si de asemenea, va conduce proiectele de transformare referitoare la strategia de resurse umane ale PwC Romania.

Ii sunt foarte recunoscator lui Kenneth pentru realizarile si contributia sa la dezvoltarea PwC in Romania. In ultimii 7 ani, Kenneth a condus departamentul de audit cu daruire, distinctie si echilibru. Il felicit pe Mihai pentru promovare si sunt increzator ca va conduce departamentul de Audit cu energie si motivatie, pentru a ne dezvolta serviciile, cu beneficii valoroase atat pentru clienti, cat si pentru echipa”, a declarat Ionut Simion, Country Managing Partner PwC Romania.

Este o onoare deosebita sa preiau conducerea departamentului de Servicii de Audit al PwC Romania. Imi propun, ca impreuna cu echipa exceptionala de parteneri pe care o am alaturi, sa contribui la extinderea si dezvoltarea serviciilor de audit intr-o lume marcata de schimbari continue si incertitudini, in care companiile au nevoie de tot mai multe informatii privind perspectivele si riscurile pe care le-ar putea intampina si modalitatea in care le pot face fata”, a aratat Mihai Anita.

Mihai este Partener de Audit, Lider al serviciilor integrate pentru clientii din domeniul bunuri de consum si retail si Lider al serviciilor dedicate companiilor antreprenoriale din PwC Romania. El s-a alaturat PwC in 1995 si este membru al Asociatiei Contabililor Autorizati Autorizati din Marea Britanie (ACCA) si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR). El a absolvit Facultatea de Inginerie Aerospatiala din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti si detine o diploma de master in sisteme si aparatura de bord.

PwC Romania marcheaza in acest an 30 de ani de activitate pe piata locala, fiind prima mare companie de servicii profesionale inregistrata in Romania dupa 1989.  In prezent, echipa PwC Romania si Moldova numara peste 800 de profesionisti si este coordonata de 21 Parteneri, avand birouri deschise in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta si Chisinau.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o retea de firme prezenta in 155 de tari cu mai mult de 284.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL