loader
Maine are loc TeCOMM Bucuresti, evenimentul dedicat magazinelor online

Maine are loc TeCOMM Bucuresti, evenimentul dedicat magazinelor online

Maine, 10 aprilie, are loc la Bucuresti in cadrul JW Marriott Grand Hotel, evenimentul dedicat unei industrii in crestere, cea a ecommerce-ului – TeCOMM eCommerce Conference&Expo.

Proprietari de business online, furnizori din domeniu, start-upuri curajoase, investitori si profesionisti in eCommerce se reunesc pentru o zi de invatare, networking, aflarea unor solutii de business si know-how international de la cel mai bine pregatiti oameni din industrie.  

Agenda completa: bune practici, 16 h de continut aplicabil, solutii de vanzare la nivel international si un spatiu potrivit incheierii de parteneriate

Trendurile din industrie pun accent pe personalizarea experientei de cumparare a consumatorului final, aspect care se reflecta si in continutul oferit in cadrul evenimentului. Sub tematica “eCommerce made personal”, peste 20 de speakeri dau mai departe comunitatii de eCommerce din Romania din experienta lor intr-o singura zi, pe 6 scene diferite:

  • Prima parte a zilei
  1. Main stage – Inovatia in eCommerce, automatizarea proceselor, engagement sau cum pot robotii software sa eficientizeze task-urile repetitive in eCommerce sunt doar cateva dintre prezentarile care contribuie la personalizarea experientei de cumparare a utilizatorului final. Speakerii prezenti pe scena TeCOMM sunt atat din tara, cat si din strainatate.

Dintre speakerii care vor impartasi din experienta lor in cadrul evenimentului mentionam: Nick Lansley (Director and Innovation Insider | Nick Lansley’s Innovation Lab) cel care a lansat retailerul Tesco in eCommerce, Jan Lastuvka (CEO | MonkeyData),  Wouter van Horssen (Manager Customer Loyalty @ ING Netherland), Rares Banescu (CEO & Founder | Retargeting.biz), Florin Toma (e-Commerce Manager @ DHL Express Romania) si Marius Costin (Country Manager @ PayU).  

2. Cross-border Forum Stage powered by PayU – TeCOMM in parteneriat cu Gomag creeaza pentru piata din Romania ghidul destinat magazinelor online care vor sa-si extinda activitatea la nivel international. Ghidul este disponibil online in mod gratuit si cuprinde pas cu pas, tot ce are nevoie un business pentru a putea face performanta dincolo de granitele tarii: logistica, platforma, curierat, marketing s.a.m.d.   

  • A doua parte a zilei:
  1. Workshop-uri practice despre comunicare, roboti software, AI chatbots, social media si procese decizionale sustinute de Sorin Despot (FinTech Marketer @ Twispay), Gabriel Caramis (CEO @ Woobble), Xenia Muntean (CEO @ Planable.io) si Dan Koblicska – Talent Manager @ Altran Romania.
  2. Masterclass sustinut de Catalin Matei – CEO @ Increase Media, pune accent pe strategiile de social media care contribuie la dezvoltarea magazinului online in 2019,  personalizat pe fiecare domeniu de activitate, sesiune de intrebari si raspunsuri;
  3. Masterclass sustinut de Ivan Imhoff - CEO @ CR Optimization Academy | Cognytive ltd. axat pe psihologia consumatorului, deciziile de cumparare si metode de cercetare pentru optimizarea ratei de conversie;
  4. Google Atelierul Digital Consultancy – este oportunitatea de a invata in termeni de performanta cum poti dezvolta un business cu ajutorul Google, avand totodata parte si de consultanta gratuita.
  • Pe tot parcursul zilei insa, participantii au la dispozitie accesul in Brella  - platforma de networking intuitiv implementata pentru prima data in Romania. Accesul in platforma se face in cinci pasi simpli: descarcarea aplicatiei (disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS), logarea cu un singur clik, introducerea codului de eveniment tecomm2019, setarea intereselor si happy networking!
  • Totodata, pe parcursul zilei, speakerii sunt prezenti in zona expozitionala pentru a raspunde intrebarilor si a se implica in discutii cu participantii. Organizatorii evenimentului, Libero Events, incurajeaza participantii sa fie cat mai implicati si sa puna intrebarile care ii ajuta in rezolvarea situatiilor din practica.

Partenerii care contribuie alaturi de TeCOMM la dezvoltarea industriei de eCommerce: GoMag, Retargeting.biz, Netopia Payments, BCR, Noah, Twispay, Planable, Canopy, DWF, TeamDeals, Samdam, Increase Media, Woobble, ContentSpeed, Moloso, DHL, DevNest, Beez, Pay U, Google, Host Vision, Gun Media, Keez, City Limo, Total Solution, Inovo, Coletaria.ro.

 

Autori