loader
Intracom Telecom demonstreaza interoperabilitatea serviciilor IP / MPLS in portofoliul sau de microunde (MW)

Intracom Telecom demonstreaza interoperabilitatea serviciilor IP / MPLS in portofoliul sau de microunde (MW)

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii a anuntat astazi participarea cu succes la demonstratia de interoperabilitate multi-vendor IP / MPLS organizata de EANTC in cadrul celui de-al 21-lea Congres Mondial MPLS + SDN + NFV 2019 ce a avut loc la Paris, Franta.

La aceasta conferinta tehnica, la care au participat marii furnizori la nivel global de echipamente de telecomunicatii, Intracom Telecom a participat la testul de interoperabilitate al EANTC si, impreuna cu alti 19 furnizori, a finalizat cu succes 174 de combinatii de testare a 68 de tipuri de dispozitive.

Solutia Point-to-Point cu microunde (MW), OmniBAS ™, a demonstrat cu succes interoperabilitatea serviciilor bazate pe MPLS (L3VPN, L2VPN VPWS, L2VPN VPLS), capacitatile de rezilienta de retea MPLS si caracteristica ETH-BN.

Rezultatele detaliate sunt disponibile la: http://www.eantc.de/showcases/mpls_sdn_2019/intro.html.

Dimitris Pantelopoulos, director R&Dl Intracom Telecom, a comentat: "Dedicati telului nostru de a ramane in fruntea progresului tehnologic, am imbogatit portofoliul wireless Backhaul cu o noua generatie de capabilitati de retea IP / MPLS, oferind o flexibilitate de implementare de neegalat, prin integrarea IP / MPLS in cadrul gamei compacte de echipamente de microunde.  Integrarea IP / MPLS in cadrul nivelurilor de Control si de Date al nodurilor cu microunde este o tehnologie ca va permiite dezvoltarea aplicatiilor SDN, diferentierea serviciilor folosind Network Slicing si convergenta fix- mobil in tehnologia 5G. Aceasta dezvoltare reafirma inovatia si leadership-ul companiei in sistemele cu microunde (PtP, PtMP) si Millimeter-wave, permitand in acelasi timp clientilor nostri sa ofere astazi servicii superioare de banda larga pentru abonati. "

Autori

foto
INTRAROM SA