loader
Logicom Romania anunta numirea unei noi echipe de management

Logicom Romania anunta numirea unei noi echipe de management

Logicom Romania anunta numirea unei noi echipe de management formata din Oana Barbu ca General Manager si Mircea Ciucur ca Deputy General Manager.

Cei doi manageri au peste 20 de ani de experienta in industria ITC locala, iar, pentru urmatorii ani, obiectivul lor este consolidarea pozitiei de piata ca distribuitor cu valoare adaugata si accelerarea ritmului de crestere a Logicom in Romania.

In 2018, dupa achizitia Gemini, Logicom Romania si-a dublat cifra de afaceri ajungand la 170 milioane lei si a crescut cu peste 60% numarul partenerilor de distributie. Noua echipa de management va continua procesul de dezvoltare prin extinderea portofoliului de produse si solutii, acordand in acelasi timp o atentie deosebita suportului oferit comunitatii de parteneri.

“Logicom este un distribuitor cu renume, cu un portofoliu extrem de ofertant si o crestere rapida. Viziunea noastra de management este sa consolidam pozitia de Value Added Distributor a companiei si sa ne extindem portofoliul cu noi parteriate. Recent am semnat acordul cu HP pentru distributia HP Supplies si astfel, incepand din aceasta luna, Logicom este singurul broadliner HP Inc din Romania. Nu ne oprim aici. Lucram si la alte parteneriate pentru dezvoltarea sectorului Data Center, cu solutii complementare vendorilor din portofoliu, care sa aduca un plus de valoare resellerilor nostri si clientilor lor,” afirma Oana Barbu, General Manager.

Totodata, Logicom Romania va continua sa investeasca atat in dezvoltarea echipei locale, cat si in optimizarea sistemului logistic pus la dispozitia partenilor. Pana la finalul lunii august, compania isi va reloca si extinde depozitul, pentru a mari capacitatea de stocare la peste 2.000 mp.

Cresterea businessului si extinderea portofoliului vor fi sustinute de mai multe imbunatatiri ale sistemului logistic. Dorim sa facilitam accesul partenerilor la tehnologie, sa optimizam fluxurile de plasare a comenzilor si timpii de livrare. Lucram la un nou portal B2B care sa simplifice plasarea si prelucrarea comenzilor, iar incepand cu luna august, depozitul principal va fi relocat si extins la peste 2000 mp,” declara Mircea Ciucur, Deputy General Manager.

In mod curent, Logicom Romania are 52 de angajati si birouri in Bucuresti, Timisoara si Iasi si este parte a grupului Logicom, cu sediul in Cipru.

Autori

foto
LOGICOM INFORMATION TECHNOLOGY DISTRIBUTION SRL