loader
Motorul de cautare online pentru mobila FAVI isi lanseaza primul spot publicitar in Romania

Motorul de cautare online pentru mobila FAVI isi lanseaza primul spot publicitar in Romania

Din 11 august, FAVI lanseaza prima sa campanie TV in Romania.

Un spot publicitar de treizeci de secunde este destinat sa creasca nivelul de constientizare a marcii si sa evidentieze varietatea ofertelor pe care le vor gasi vizitatorii FAVI.

Spotul publicitar poate fi vazut timp de trei saptamani, pana la finalul lunii august, pe unele dintre cele mai importante canale TV, precum ProTV, Antena 1 si Kanal D. Spotul poate fi vizionat si online, pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=OO6dexbT32I

 Intregul concept a fost creat in-house in Cehia.

Startup-ul ceh a fost fondat in 2015, de catre Jan Zajic si Radomir Hejl. FAVI opereaza pe piata romaneasca pentru al doilea an (din 2018) si este unul dintre jucatorii cu crestere rapida in domeniul comertului electronic romanesc. In ultimii patru ani, startup-ul s-a extins cu succes in Slovacia (2016), Polonia (2017) si Ungaria (2018).

In toate aceste tari, FAVI inregistreaza zeci de mii de utilizatori pe zi, consolidandu-si pozitia de lider de piata pe segmentul sau. In prezent, in toate cele cinci tari, FAVI colaboreaza cu peste 1.500 de magazine online si fizice, cu circa cinci milioane de produse, vizitate zilnic de peste 170.000 de utilizatori. FAVI.ro este vizitat in prezent de peste 45.000 de utilizatori zilnic si colaboreaza cu peste 100 de magazine online care ofera spre vanzare peste 800.000 de produse. FAVI le ofera, astfel, vizitatorilor cea mai larga gama de mobilier si accesorii pentru casa intr-un singur loc.

FAVI este acum o echipa internationala din toate cele cinci tari europene si este in continua crestere. Startup-ul s-a mutat recent in birouri mai mari din inima Pragai, unde a amenajat 600 de metri patrati de spatiu in Galeria Myšák. Pentru circa 60 de angajati, exista zone de relaxare, cabine telefonice izolate fonic si o multime de plante naturale.

 Autori