loader
LIDL inaugureaza un magazin in Resita, cu statie de incarcare a automobilelor electrice

LIDL inaugureaza un magazin in Resita, cu statie de incarcare a automobilelor electrice

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea unui magazin in Resita, in data de 19 iulie 2018. Noua unitate este situata pe Strada Revolutia din Decembrie, Nr.1, iar, odata cu deschiderea sa, clientii vor beneficia si de o statie de incarcare a masinilor electrice.

Lidl optimizeaza in mod constant procesul de expansiune a retelei, prin constructii cu un impact redus asupra mediului. Fiecare cladire noua este conceputa pentru a avea performante ecologice inalte, de la proiectul standard folosit pentru magazinele Lidl, pana la echipamentele utilizate in operarea de zi cu zi a unitatii.

In procesul de constructie s-au folosit solutii si tehnologii avansate, ce contribuie la reducerea amprentei energetice. De exemplu, cladirea beneficiaza de un sistem de iluminat cu LED, controlat prin sistemul de management al cladirii si senzori de prezenta, precum si un sistem de recuperare a caldurii din aerul viciat, integrat in instalatia de ventilatie.

Unitatea Lidl de pe Strada Revolutia din Decembrie va oferi clientilor o suprafata de vanzare de aproximativ 1300 m² si in jur de 150 de locuri de parcare. In plus, in parcarea unitatii, va fi amplasata o statie de incarcare pentru automobilele electrice. Orarul de functionare a noii unitati va fi urmatorul: intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 08:00 si 20:00.


Deschiderea noului magazin ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, in ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele. Totodata, in saptamana urmatoare deschiderii magazinului, de joi pana duminica, clientii vor beneficia de o degustare a produselor delicioase de la Brutaria Lidl.

Inaugurarea magazinului din Resita continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.


Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.500 de magazine si peste 150 de centre logistice in 28 de tari la nivel mondial.

In prezent, Lidl are aproximativ 260.000 de angajati, dintre care peste 5.500 in Romania, unde retailer-ul german are deschise peste 225 de magazine si 4 centre logistice. Dinamismul din activitatile de zi cu zi, rezultatele durabile si corectitudinea in cooperarea profesionala construiesc mediul de lucru pentru Lidl ca angajator, peste tot pe Glob.
 

Autori

foto
LIDL ROMANIA SCS