loader
LG dezvaluie primele televizoare OLED ce suporta NVIDIA G-SYNC pentru gaming pe ecrane mari

LG dezvaluie primele televizoare OLED ce suporta NVIDIA G-SYNC pentru gaming pe ecrane mari

Combinatia dintre calitatea OLED, HDMI 2.1 si functiile avansate. Transpune jocurile pe cele mai recente televizoare LG intr-o noua dimensiune

LG Electronics (LG) si-a unit fortele cu NVIDIA pentru a transforma in realitate visurile gamerilor, adaugand uimitoarelor sale televizoare OLED din 2019 (modelul 65/55E9, modelul 77/65/55C9) suport pentru NVIDIA G-SYNC® Compatibility. Cele mai noi produse OLED de la LG ofera viteze fulgeratoare si reproduc incredibil culorile; superioritatea performantei si calitatii imaginii acestora a fost validata prin testele NVIDIA G-SYNC Compatible pentru a asigura o experienta de gaming lina si captivanta, fara palpaieli, intreruperi sau pauze.

Avand o calitate exceptionala a imaginii, un decalaj foarte mic al redarii si un timp de raspuns ultrarapid, televizoarele LG OLED si-au castigat deja o reputatie de redare a unei performante optimizate de joc. Aditia NVIDIA G-SYNC Compatibility ridica din nou stacheta, garantand un gaming de PC si mai captivant pe ecranele mari ale modelelor LG OLED 4K, disponibile la diagonale intre 55 si 77 de inch.

Tehnologia OLED de la LG adanceste utilizatorii si mai mult in mijlocul actiunii jocurilor lor preferate, folosindu-se de precizia controlului individual al pixelilor pentru a produce imagini incredibil de reale. Alaturi de contrastul infinit si reproducerea foarte precisa a culorilor, televizoarele ofera un timp de raspuns ultrarapid, cu o rata de refresh de pana la 120 Hz. Decalajul redarii – ce poate face diferenta dintre victorie si infrangere – este abia perceptibil, incadrandu-se in gama de 6 milisecunde pentru continut 1440p content la 120 Hz si in gama de 13 milisecunde pentru continutul 4K la 60 Hz. Decalajul minimal al televizoarele OLED LG, de mai putin de un cadru si fara pierderi ale calitatii imaginii, le face sa fie ecrane ideale pentru jocuri.

In plus, cele mai noi modele de televizoare OLED LG suporta o varietate de formate HDR populare, ce imbunatatesc si mai mult experienta de gaming. Utilizatorii pot juca titlurile compatibile in format dynamic HDR10 sau Dolby Vision (cu pana la 120 cadre pe secunda pentru continutul Full HD), profitand de specificatii HDMI 2.1 precum modul automat de latenta scazuta (auto low latency mode – ALLM), canalul avansat de retur audio (enhanced audio return channel – eARC) si rata variabila de refresh (variable refresh rate – VRR).

Pentru a spori senzatia de imersiune a privitorilor in timpul jocurilor sau al redarii continutului cu miscari rapide, televizoarele LG OLED din 2019 suporta formate audio cinematice, inclusiv Dolby Atmos si tehnologia inovatoare de sunet fara pierderi Dolby TrueHD. Avand acoperite cele mai bune optiuni premium pentru sunet si imagine, utilizatorii pot auzi si vedea continutul asa cum au intentionat creatorii acestuia. Aceste modele incorporeaza si sunetul AI bazat pe tehnologia deep learning de la LG, pentru un sunet virtual surround 5.1.

Nu e un secret ca televizoarele OLED LG sunt ravnite de gamerii din toata lumea, iar noi ne-am dedicat optimizarii experientei OLED de joc pentru ei,” a declarat Sam Kim, vicepresedinte senior al diviziei de planificare pentru produse TV din cadrul companiei LG Home Entertainment. “Odata cu adoptia NVIDIA G-SYNC, noi aratam ca televizoarele OLED beneficiaza de suport din partea celor mai bune marci de hardware pentru jocuri, pentru ca produsele lor sa arate pe cat de bine posibil.”

Suntem incantati sa oferim suport G-SYNC Compatible pentru televizoarele OLED LGdin 2019 si suport pentru HDMI Variable Refresh Rate pe placile noastre video GeForce RTX 20-Series,” a declarat Matt Wuebbling, seful de marketing GeForce din cadrul NVIDIA. “Gamerii vor fi uluiti de responsivitatea si imaginile veridice de pe aceste televizoare in timp ce joaca cele mai recente jocuri pe PC, acestea incluzand tehnologia ray-tracing in timp real, oferita de GeForce.”

Suportul NVIDIA G-SYNC Compatible pentru televizoarele OLED LG din 2019 va fi disponibil pe anumite piete in urmatoarele saptamani, prin intermediul unei actualizari firmware.

Despre LG Electronics Home Entertainment Company

LG Electronics Home Entertainment Company este un lider in industria televizoarelor, sistemelor audio-video, monitoarelor, proiectoarelor si computerelor portabile. Compania este recunoscuta ca inovatoare de varf in industrie, datorita televizoarelor sale OLED ce au revolutionat categoria televizoarelor premium. LG se dedica imbunatatirii vietii clientilor sai prin produse inovatoare de home entertainment, in frunte cu televizoarele sale OLED de top si televizoarele premiate NanoCell cu capabilitati de inteligenta artificiala. Pentru mai multe informatii, accesati www.LG.com.

Autori

foto
LG ELECTRONICS ROMANIA SRL