loader
Konica Minolta devine partener autorizat HPE Business

Konica Minolta devine partener autorizat HPE Business

Konica Minolta Business Solutions Romania devine partener autorizat Hewlett Packard Enterprise, completand astfel suita parteneriatelor cu producatori de top din sfera solutiilor si serviciilor IT

Parteneriatul cu Hewlett Packard Enterprise este fundamental pentru Konica Minolta,  un jucator din ce in ce mai important pe piata IT locala si internationala. Konica Minolta detine toate capabilitatile si competentele necesare sa sustina nevoile clientilor sai pe zona de solutii hardware de toate tipurile  - de la statii de lucru sau laptop-uri, pana la arhitecturi complete de servere, storage, networking, solutii de securitate si backup.

Cu un potofoliu extins de aplicatii disponibile atat on-premise, cat si in cloud, Konica Minolta acopera, in prezent, pe piata locala, cerinte din cele mai diverse, de la infrastructura, pana la managementul si arhivarea electronica a documentelor, procese automatizate de lucru, managementul relatiilor cu clientii si instrumente de raportare.

La inceputul acestui an, Konica Minolta a lansat Workplace Hub, singura platforma hardware si software de tip all-in-one pe piata solutiilor si serviciilor IT la nivel global.  Workplace Hub include sisteme de procesare si stocare bazate pe servere HP, solutii de securitate bazate pe Sophos, backup Acronis si servicii Wi-Fi, alaturi de functionalitati avansate de printare, toate administrate in mod unic de catre Konica Minolta.

Noul parteneriat devine cu atat mai relevant in contextul in care platforma Workplace Hub integreaza tehnologia HP de ultima generatie. Astfel, Konica Minolta subliniaza inca o data directia strategica spre inovare si sustinerea transformarii digitale in mediul de business.

Alaturi de noul statut de partener HPE, Konica Minolta este Microsoft Gold Partner si Authorized Education Partner, ABBYY Gold Partner, Hyland OnBase Authorized Solution Provider, ELO Business Partner, YSoft Authorized Global Partner, Nintex Partner. Prin intermediul tuturor acestor parteneriate, Konica Minolta demonstreaza atat orientarea companiei catre furnizarea de solutii si servicii IT complete si coerente, in domeniul managementului informatiei, cat si nivelul extrem de ridicat al competentelor tehnice detinute de membrii echipei Konica Minolta Business Solutions Romania.

Pentru mai multe informatii despre Konica Minolta si produsele si serviciile oferite, accesati www.konicaminolta.ro si www.digitalworkplacehub.ro

Despre Konica Minolta Business Solutions Romania

Konica Minolta Business Solutions Romania, filiala a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost infiintata la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta Romania, existente pe piata locala inca din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel international dintre Minolta Co. si Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.   

Konica Minolta Business Solutions Romania a pastrat structurile si reteaua de vanzari ale Minolta Romania, beneficiind de experienta a peste 28 ani de existenta pe piata romaneasca si de o retea de distributie de peste 60 de parteneri. Ca in anii precedenti, rezultatele anului 2018 plaseaza Konica Minolta in topul furnizorilor de echipamente de birou din Romania.

Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie si asigura servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si ofera Servicii Optimizate de Printare, bazate pe solutii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informatiilor, compania pune la dispozitia clientilor solutii software de ultima generatie in domeniul infrastructurii si securitatii IT atat on premise, cat si in cloud.

Autori

foto
KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS ROMANIA SRL